Select Menu


Τα 42α γενέθλια του γιόρτασε το Σάββατο που μας πέρασε με μια παρτάρα στον τόπο καταγωγής του, τον Κισσάμο Χανίων, ο εκδότης των Παραπολιτικών, της Επένδυσης και της Freddo, Γιάννης Κουρτάκης.

Στο γλέντι παρευρέθηκε, η Dream Team της Νέας Δημοκρατίας, με Ντόρα, Βορίδη, Άδωνι, Νικηφοράκη και τον πρωην γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Παπαμιμίκο, συν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Ευάγγελο Μαρινάκη.


Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για λίγο από τις μάχες που δίνουν νυχθημερόν στο κοινοβούλιο, στα γήπεδα, στη ζωή κλπ και να αραξουν με τον μεγαλοεκδοτη, πίνοντας κούπες, βγάζοντας σέλφι και παρτάροντας με ΛΕΠΑ σαν να ξανάφεραν για ένα βράδυ πίσω τα τιμημένα πασοκο-90ς. Το γλέντι, όπως αναμένονταν με αυτό το τρελό παρεόνι ήταν επικών διαστάσεων.


Όπως μας ενημερώνει το zarpanews.gr:
Χοροί, τραγούδια, σπάσιμο πιάτων και φυσικά οι παραδοσιακές κούπες έστησαν το σκηνικό σε μία βραδιά γενεθλίων που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ στα κλου της βραδιάς καταγράφονται οι μαντινάδες της Ντόρας, οι τραγουδιστικές και χορευτικές ικανότητες του Μάκη Βορίδη και οι μαντινάδες του Κονταρού στον Ανδρέα Παπαμιμίκο για τον μελλοντικό του θείο Ιβάν Σαββίδη.


Ακόμα και στις στιγμές ξεγνοιασιάς, ο Άδωνις είναι πάντα σε twitterικη ετοιμότητα για να αποκρούσει τις επιθέσεις της Κουμουνδούρου και όχι μόνο






Με πληροφορίες απο το luben.tv

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top