Select Menu

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Με 300 εκατ. ευρώ την \"ξεπουλούσε\" ο Σαμαράς, με 45 εκατ. την χάρισε ο Αλέξης

Και πουλήθηκε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με μόλις 45 εκατομμύρια ευρώ, όταν ο υπουργός Σταθάκης, ως αντιπολίτευση, κατηγορούσε την κυβέρνηση Σαμαρά ότι θα ξεπουλούσε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ με 300 εκατομμύρια.!

Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή ο βουλευτής της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Σταθάκης, καταγγέλοντας την κυβέρνηση Σαμαρά ότι «η σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση προωθείται σε προκλητικά χαμηλή τιμή (300 εκατ. ευρώ) με αποτέλεσμα να έχει αμελητέα ωφέλεια ως προς την εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους».


Μέσα σε τρία όμως χρόνια, τα «300 εκατ. ευρώ», έγιναν τελικά 45 εκατ ευρώ, λόγω της επιδείνωσης της οικονομίας, και της απαξίωσης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έπειτα από τις αλλεπάλληλες απεργίες!

Με άλλα λόγια, ανεξάρτητα, αν η τότε διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ έπιανε ποτέ τη τιμή αυτή ή αν πράγματι ήταν υπερβολική, εντούτοις ο Γ. Σταθάκης είχε βρει «προκλητικά χαμηλό» το τίμημα των 300 εκατ. ευρώ. Άραγε, τι θα έχει να πει για τα σημερινά 45 εκατ. ευρώ;

To πιο τραγικό όμως είναι ότι ο λαός αυτός που εθίστηκε χρόνια τώρα με τους ψεύτες και διεφθαρμένους των προηγούμενων κυβερνήσεων, τώρα εθίζεται με τους απίστευτους υποκριτές και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που τους παρακολουθεί να χαρίζουν τα πάντα και αντίδραση ουδεμία!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top