Select Menu

 Image

«H χρήση της Αγίας Σοφίας αποτελεί υπόθεση της Τουρκίας», φέρεται να δήλωσε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών Μάρτιν Σέφερ.

Ετούτη η δήλωση δεν μας ξενίζει. Δεν είναι το μοναδικό εθνικό τους ατόπημα εναντίον μας.

'Εχει προηγηθεί το αιματοκύλισμα του κόσμου ολόκληρου, σε δυό παγκόσμιους πολέμους! Με τις πράξεις, με τα εθνικά οράματα και τις στρατιωτικές κινητοποιήσεις, με τις δράσεις των γερμανών....

Ανεξάρτητα από τα αμέτρητα φονικά εναντίον απλών ανθρώπων για λόγους εκδίκησης, στο πλαίσιο του πολέμου.

Ανεξάρτητα από τους βομβαρδισμούς υποδομών, όχι εντός του πολέμου, αλλά εγκαταλείποντας τον πόλεμο, και μάλιστα ηττημένοι.

Ανεξάρτητα από την γερμανική υποβοήθηση -άλλων- σε γενοκτονίες και εθνικές εκκαθαρίσεις (μην παραλείψετε να δείτε εδώ σχετικό άρθρο).

Ανεξάρτητα κι από τη δική τους εθνική εκκαθάριση μέσω των κρεματορίων, από όλους όσους θεωρούσαν ότι προσβάλλουν την καθαρότητα του γερμανικού έθνους.

Ανεξάρτητα από τις κλοπές εθνικών αρχαιολογικών, καλλιτεχνικών και πνευματικών θησαυρών, που μάταια περιγράφονται σε βιβλία, και μάταια στιγματίζεται η αθέμιτη απόκτησή τους δείτε εδώ συγκεκριμένα στοιχεία)..

Ανεξάρτητα από την εμμονή τους σε οικονομικά μοντέλα και οικονομική διαχείριση, η οποία θέτει σε δοκιμασία επιβίωσης ολόκληρες χώρες. Συγκεκριμένες χώρες. Χώρες που η ύπαρξή τους δεν υπηρετεί την καθαρότητα και την απαρέγκλιτη σταθερότητα των γερμανικών οικονομικών στόχων. Γιατί οι γερμανικοί στόχοι, δεν λογαριάζουνε το τίμημα. Ιδιαίτερα όταν το πληρώνουνε άλλοι, και μάλιστα με την ζωή τους και με την προοπτική τους.

Μήπως, η αποχή του «πολιτισμένου κόσμου» από την διαμαρτυρία και την λήψη μέτρων κατά των τραμπούκων της ιστορίας, σημαίνει ότι σιγά-σιγά κι αυτός ο κόσμος συμφωνεί, αφού «τραμπουκίζει» στην πράξη, και πως εμείς κατά λάθος νομίζουμε ότι είμαστε στην ίδια πλευρά με τον «πολιτισμένο κόσμο», ενώ είμαστε -απλώς και αδιαμαρτύρητα- θύματα όλων αυτών;

Μια διαμαρτυρία και τούτη, έτσι για την τιμή των όπλων! [10 Ιουνίου 2016]

Σημείωση: η φωτογραφία έχει ληφθεί από εδώ.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top