Select Menu



Η διαφήμιση είναι πιο πειστική όταν αφήνει περιθώρια ελευθερίας για την επιλογή του διαφημιζομένου αγαθού.

Η πολιτική πρόταση πρέπει να είναι πειστική για την ουσία της, τα επιχειρήματά της και την καθολικότητα του προτεινομένου καλού που η ίδια κομίζει. Η προσωπική, η κομματική ή εθνική βρισιά δεν είναι πολιτική πρόταση. Είναι πολιτική ασέλγεια.

Ο κ. Τζήμερος φαίνεται πως ήθελε μια έκφραση που να κάνει μπάμ! Γι' αυτό καθύβρισε  λαούς και έθνη, ημεδαπούς και αλλοδαπούς.

Έχει την πεποίθηση πως είναι ο μόνος που λέει έξυπνα πράγματα. Ο μόνος που έχει πολιτική πρόταση. Ο μόνος που πρέπει να εισακούγεται και να υπερψηφίζεται η πρότασή του. Και μάλιστα όχι στη βάση της ελευθερίας του πολίτη να επιλέξει, αλλά στη βάση πως αν δεν την επιλέξει τότε είναι ...κάφρος!

Διαβάζοντας στον ηλεκτρονικό τύπο τις προκλητικές του τοποθετήσεις (στην ουσία πρόκειται για συλλογικές βρισιές!) για τους Βρεττανούς και τους Έλληνες, με την ευκαιρία του πρόσφατου δημοψηφίσματος των Βρεττανών, και του προηγηθέντος δικού μας, ανατριχιάζω καθώς συνειδητοποιώ, ότι βρέθηκε άλλη μια διαίρεση των πολιτών, και ειδικά των Ελλήνων! Τούτη τη φορά, από κάποιον ο οποίος -λέει πως- θέλει να συνεισφέρει! Σκέψου και να μην ήθελε!

Αισθάνομαι ντροπή για το επίπεδο της πολιτικής στην πατρίδα μου!

Σημείωση: Η φωτογραφία που πλαισιώνει το κείμενο έχει ληφθεί από εδώ.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top