Select Menu


Ο κυνισμός των αγορών και των γραφείων στοιχημάτων δείχνει νέα δεδομένα στη μάχη τουBrexit μετά τη δολοφονία της Τζο Κοξ...


Τα γραφεία στοιχημάτων, αμέσως μετά τη δολοφονία της βουλευτού των Εργατικών στο Μπίρτσολ του Λιντς, άρχισαν να ανεβάζουν τις πιθανότητες του Remain έναντι εκείνων του Brexit στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου.

Εκείνο που σοκάρει, όμως, είναι το γράφημα που αποτυπώνει την απότομη αναστροφή και ανάκαμψη της ισοτιμίας της στερλίνας και των χρηματιστηρίων αμέσως μετά την ανακοίνωση της βρετανικής αστυνομίας ότι η Τζο Κοξ είναι νεκρή!

Στο γράφημα φαίνεται ότι αμέσως πριν από την ανακοίνωση η ισοτιμία της στερλίνας βρισκόταν στα 1,4063 δολάρια συνεχίζοντας τη βουτιά που έχει πυροδοτήσει τα τελευταία 24ωρα ο φόβος μιας ενδεχόμενης εξόδου της Βρετανίας από την Ε.Ε. 

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της αστυνομίας, η ισοτιμία του βρετανικού νομίσματος ανέκαμψε κατακόρυφα, φθάνοντας μέσα σε λίγα λεπτά στα 1,41 53 δολάρια.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top