Select Menu


Ο Ούγγρος πρωθυπουργός, Βίκτορ Όρμπαν, κατηγόρησε σήμερα τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος (George Soros), ότι προσπαθεί να προκαλέσει αναταραχή στη χώρα με τη χρηματοδότηση σε μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) και ομάδες, που αντιτίθενται στην σκληρή δεξιά κυβερνητική γραμμή για τους μετανάστες.

Ο Όρμπαν σημείωσε ότι ο Σόρος, ο οποίος γεννήθηκε στην Ουγγαρία, αντιτίθεται στην κυβέρνηση υποστηρίζοντας μη κυβερνητικές ομάδες που θέλουν να ανατρέψουν τη θέση της ουγγρικής κυβέρνησης στο θέμα των μεταναστών. (πηγή)

«Παρόλα αυτά, ο λαός της χώρας δεν υποστηρίζει τη μεταναστευτική πολιτική των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων. Αυτή η διαφορά μας έχει προκαλέσει τον Σόρος που αντιδρά με οικονομική στήριξη των ΜΚΟ και ομάδων που προσπαθούν να προκαλέσουν προβλήματα στην Ουγγαρία», τόνισε ο Όρμπαν.

Στη Ρωσία απαγορεύουν την λειτουργία των ΜΚΟ του Soros και θεωρούνται «απειλή κατά της εθνικής τους ασφάλειας» (πηγή) και τώρα ο Ούγγρος πρωθυπουργός Gorban ξεβρακώνει τη δράση του Soros που χρηματοδοτεί επαγγελματίες ταραξίες να το παίξουν «αγανακτισμένοι» πολίτες.


Στην Ελλάδα όμως η λέξη Soros προκαλεί κράμπα στις γλώσσες των πολιτικών και των δημοσιογράφων που όχι μόνο δεν τολμούν να μιλήσουν για τα δίκτυα τρομοκρατίας που χρηματοδοτεί (άρθρο) αλλά θα πλήρωναν για να του φιλήσουν τον πισινό!
 
Οι άνθρωποί του όχι μόνο δεν βρίσκονται υπό παρακολούθηση ... αλλά βρίσκονται εντός Βουλής και νομοθετούν.

Τα περισσότερα κόμματα στη Βουλή είναι στενά συνδεδεμένα με αυτά τα δίκτυα... 

Ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Γ. Παπακωνσταντίνου, είχαν σωρεία επαφών με τον Soros, λίγους μήνες πριν οδηγήσουν την χώρα στα μνημόνια! (πηγή)


Η Οικογένεια Μητσοτάκη έχει πολύ στενές σχέσεις με ανθρώπους του Soros! (πηγή)


Όπως και ο Σαμαράς...(πηγή)


Ακόμα και o "αριστερός" Τσίπρας... (πηγή)


Ο Soros βέβαια είναι μία ακόμα βιτρίνα των Rothschild (άρθρο) που θέλουν να κινούν τα νήματα σε όλον τον πλανήτη χωρίς ποτέ να αναφέρεται το όνομά τους.

Σ.Σ.

Επιμέλεια: www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top