Select Menu


Μετά από το εξοργιστικό θέατρο σκιών και υποκρισίας της "πρώτης αξιολόγησης" που διήρκεσε 8 μήνες με πρόσχημα τη δήθεν εμμονή του σε περικοπή χρέους, το ΔΝΤ κατάφερε να επιβάλει τα πιο ακραία μέτρα κατά συνταξιούχων και ελευθέρων επαγγελματιών αλλά και την καθιέρωση του περιβόητου "κόφτη" που θα έκοβε "αυτομάτως" μισθούς και συντάξεις σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν κατάφερνε το 2017 να πιάσει τους στόχους του... 2018!

Τώρα λοιπόν, αφού το έδαφος του κυβερνητικού κρετινισμού προετοιμάστηκε κατάλληλα για την αναγκαιότητα των "αυτόματων" περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, το ΔΝΤ προχωράει στο δεύτερο βήμα της εκβιάστικής επιβολής των περικοπών αυτών, ένα χρόνο ΠΡΙΝ από την υποθετική ενεργοποίηση του "κόφτη", δηλαδή στη "δεύτερη αξιολόγηση" του Οκτωβρίου 2016!!! 


Αυτή η τακτική διαρκούς ψυχολογικού πολέμου των οικονομικών δολοφόνων του ΔΝΤ ονομάζεται "Δόγμα του ΣΟΚ". 

Δηλαδή, άλλη ώρα συμφωνούν οι "διαπραγματευτές" να πέσει "αυτομάτως" η κεραμίδα, και άλλη ώρα τη τρώνε στο κεφάλι, ώστε να μη προλάβει να αντιδράσει ο Ταξικός Μίσος του συμπαθούς (στο Σόιμπλε) Euclid. 

Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί το 2011-2012 με τα μέτρα που αναγκάστηκαν τότε να πάρουν Βενιζέλος, Παπαδήμος, Σαμαράς (χαράτσι, έκτακτη εισφορά, σφαγή μισθών, δώρων, αποζημειώσεων, συντάξεων) για να εξασφαλίσουν το ...ταμειοκτόνο PSI.

Οι απαιτήσεις των δανειστών έχουν μέσα και το στοιχείο της ταπείνωσης, και να μην αμφιβάλλει κανείς για αυτό...

Dimitris Yannopoulos

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top