Select Menu


Τα έντυπα μέσα ανέλαβαν εργολαβία ώστε να μας παρουσιάσουν ως σωτήρες τα γεράκια του fund ΚΚR που θα χτυπήσουν την Ελλάδα, τώρα που έστρωσαν το χαλί οι προδότες της Βουλής.

Οι «σωτήρες» μας φυσικά είναι ΟΛΟΙ περιούσιοι χρηματιστές, όπως οι νέοι μέτοχοι της Τράπεζας Πειραιώς George Soros, John Paulson και Daniel Loeb (ο τελευταίος εκτός απο μέτοχος της Πειραιώς είναι επίσης μέτοχος στην Third Point που παίζει γερά στο Ελληνικό Real Estate και στα ενεργειακά κοιτάσματα της χώρας!) με δισεκατομμύρια δολάρια σε προσωπικές καταθέσεις, που ζουν για να «σώζουν» ηλίθιους λαούς, όπως έκαναν και στην Αργεντινή και σε άλλες «τυχερές»χώρες. 

Έρχονται να μοιράσουν χρήμα μας λέει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ... 


Μην πάει το μυαλό σας ότι έρχονται να πλουτίσουν, ξοδεύοντας πενταροδεκάρες προκειμένου να βάλουν στο χέρι τις μισές επιχειρήσεις της χώρας που έχουν κόκκινα δάνεια.

Το δημοσίευμα του Bήματος εδώ

Επιχειρήσεις που λόγω υψηλού δανεισμού ελέγχονται πρακτικά από τις Ελληνικές Τράπεζες και μέσω των χρημάτων που θα δεχτούν από το KKR θα παραδώσουν τον έλεγχο στους περιούσιους ανιδιοτελείς επενδυτές.


Είναι «καλοί» άνθρωποι.  Ζουν για να «χαρίζουν» χρήματα και κάθε χρόνο παραδόξως ... βάζουν μερικά έξτρα δισεκατομμύρια από κέρδη στην άκρη ...για τα γεράματα ... διότι τους αγαπάει πολύ κι ο Θεός.

Για το ποια είναι ακριβώς η εταιρεία ΚΚR μας πληροφορεί η Wikipedia:


Kαι οι ιδοκτήτες της Jerome Kohlberg, Jr.George R. Roberts & Henry Kravis




Οι τραπεζίτες λοιπόν σταμάτησαν την χρηματοδότηση των επιχειρήσεων και οι ελληνόφωνοι πολιτικοί φρόντισαν να χρεοκοπήσουν τα νοικοκυριά ώστε να μην μπορούν πλέον να αγοράζουν από τις ίδιες επιχειρήσεις, κaι έτσι επήλθε ο ξαφνικός θάνατος ώστε να περάσουν πιο εύκολα στα χέρια των τραπεζών και μετά από την πλήρη απαξίωσή τους, στα ξένα γεράκια!

Περιουσίες ανυπολόγιστης αξίας που απαξιώθηκαν σκόπιμα ώστε να τις αρπάξουν οι περιούσιοι τοκογλύφοι χωρίς έξοδα και κυρίως χωρίς αντιδράσεις. Όπως ακριβώς κάνουν και στο Ισραήλ που αρπάζουν τις περιουσίες των Παλαιστινίων χωρίς να πληρώσουν ούτε μία σπιθαμή γης. 

Η μεγάλη ληστεία των περιουσιών των Ελλήνων έγινε σύμφωνα με το γράμμα του νόμου ... 

Αυτός είναι ο ρόλος που έχουν οι προδότες πολιτικοί που το σύστημα ανεβάζει στην εξουσία με αριστοτεχνικό τρόπο ώστε να αισθανόμαστε εμείς συνυπεύθυνοι.

Ληστεία νομικά κατοχυρωμένη που θα είναι αδύνατο να ανακληθεί μέσα από το υπάρχον νομικό σύστημα και με το υπάρχον πολιτικό προσωπικό που έχει αποστολή να διαφυλάσσει τα ξένα συμφέροντα από νομικά «πραξικοπήματα». 

Αυτοί οι κέρβεροι, αυτά τα πολιτικά τζάκια φρόντισαν να διατηρήσει μέχρι σήμερα τα αποικιοκρατικά της προνόμια η ΞΕΝΗ Τράπεζα της «Ελλάδας» στο Ελληνικό προτεκτοράτο των τοκογλύφων.

Σ.Σ

Επιμέλεια: www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top