Select Menu


Αναζήτηση ,ενδοσκόπηση ,επανατοποθέτηση και ξανά αναζήτηση...

Μήπως όμως έτσι εκβιάζω μονοπάτια;

Γίνεται όμως διαφορετικά;

Τα πόδια χρειάζονται βλέμμα και το βλέμμα επιθυμία και η επιθυμία αναζήτηση.

Η ζωή: αυτή η μυστηριώδης Ιδέα ,αυτή η γλυκιά φαντασίωση , αυτό το γλυκό βάσανο σε ένα μοναχικό ταλαιπωρημένο από την αναζήτηση ανθρώπινο κορμί. Ζούμε. Πώς και για ποιον λόγο; Μα για την ίδια τη ζωή! Και ποια είναι τέλος πάντων αυτή η ζωή που για χάρη της ξοδεύουμε εαυτούς στο τέλος κάθε κοπιαστικής μέρας;

Από μικροί κουβαλάμε μια ταμπέλα ,ένα σκοπό που πρέπει να εκπληρώσουμε. Καλό παιδί, καλός μαθητής, υποψήφιος Πανελληνίων κλπ. Πάντοτε προσπαθούμε και αρκετά καταφέρνουμε αλλά η ευτυχία μοιάζει άπληστη και ό, τι κάνουμε δεν μας αρκεί.

Μια διαρκής πάλη ,ένας εμφύλιος με πεδίο μάχης τις επιθυμίες μας εξουθενώνει αλλά μας προικίζει με κίνητρο, δουλειά ,πάθος. Και αν είναι όλα λάθος; Αιώνιος φόβος κάθε μαχητή.

Κόμπος στο στομάχι, ψυχική εφίδρωση και πονοκεφάλιασμα βαραίνουν πολλούς. Αξίζει; Φυσικά! Γιατί; Επειδή η ζωή είναι ένα παιχνίδι και εμείς πρέπει να παίξουμε. Μάλλον θέλουμε να παίξουμε!

Ιχνηλάτης

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top