Select Menu


Αποκαλυπτικές οι συνομιλίες των στελεχών της ΝΔ, με τον Μουσά που ανέδειξε η εκπομπή Checkpoint, με την Γιάννα Παπαδάκου στην υπόθεση του κυκλώματος δημοσιογράφων και στην υπόθεση των εκβιασμών.

Οι εκβιαστές συνομιλούν με χαρακτηριστική οικειότητας με τον εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ. Γιώργο Κουμουτσάκο, τον σύμβουλο του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου, αλλά και τον υποψήφιο για την προεδρεία της Δημοκρατίας Σταύρο Δήμα, στον οποίο μάλιστα κάνουν αναφορά για τα σενάρια Οικουμενικής κυβέρνησης και πόσο αυτά εξυπηρετούν, λέγοντας πως «αν είστε όλοι μαζί στην Κυβέρνηση δεν θα πληρώσει κανείς!»

O Τάκης Μουσσάς, βασικός κατηγορούμενος για το κύκλωμα των δημοσιογράφων-εκβιαστών, στα αποσπάσματα από συνομιλίες που μεταδόθηκαν φαίνεται να συνομιλεί για θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.

Χαρακτηριστική είναι η συνομιλία του με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο, τον οποίο ενημερώνει για δημοσιεύματα που έχει αναρτήσει και πρέπει να τα δει, ενώ τον συμβουλεύει να στήσει ένα ρεπορτάζ για να ενισχυθεί το πολιτικό του προφίλ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ:


Όλος ο διάλογος του Μούσα με τον Παπαστάυρου!


Ο διάλογος του εγκέφαλου των εκβιασμών με τον παρ’ολίγον ΠτΔ του Σαμαρά.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top