Select Menu



Με το σκίσε ο ένας, σκίσε ο άλλος γέμισε ο τόπος χαρτοπόλεμο και η Ελλάδα μνημόνια.

Τι μανία έχει πιάσει όλους τους πολιτικούς μας να θέλουν να σκίσουν τα μνημόνια, εκτός του Άδωνη Γεωργιάδη που τα λατρεύει και τα χρησιμοποιεί για προσκέφαλο.

Έτσι στον ύπνο του, κολυμπάει σε μνημόνια ευτυχίας μέσα στην αγκαλιά της Ευγενείας και νοιώθει ευτυχής όταν τα υπογράφει και δεν επιτρέπει σε κανένα να του πάρει τη δόξα.

Μέσα σε ένα ροζ σύννεφο χορεύει με τη συμβία του και τραγουδάνε το χαπι μπερτε του γιου κάθε φορά που έχουμε γενέθλια των μνημονίων.

Καλεσμένοι γύρω από την τούρτα με τα κεράκια η Μέρκελ, ο Σόιμπλε, ο Τόμσεν, η Δρακουλέσκου, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ψυχάρης, ο Μπόμπολας, ο Βαρδινογιάννης και κάποιοι άλλοι που δε θυμάμαι τα ονόματά τους .

Έτσι μόλις ξυπνήσει δεν προλαβαίνει να χασμουρηθεί και να πιεί ένα καφέ παίρνει σβάρνα τα κανάλια για να περιγράψει το όνειρό του.

Αμ ο άλλος ο Τσίπρας, που αυτός όμως ήθελε το αντίθετο από τον Άδωνη να σκίσει τα μνημόνια; Αυτός είδε στον ύπνο του πως ήταν μέσα σε μια φουσκωτή βάρκα μεσοπέλαγα μαζί με λαθρομετανάστες και προσπαθούσε να σκίσει τα μνημόνια.

Ξύπνησε ο έρμος κατάκοπος και μούσκεμα στο ιδρώτα. Έτριψε τα μάτια του να συνέλθει από τον ύπνο και τότε κατάλαβε πως όλα αυτά ήταν ένα όνειρο, μια αυταπάτη.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε το Βασιλάκη μας τον Λεβέντη μας καλέ. Αυτός δεν έχει διάθεση να σκίσει μνημόνια, αλλά κοιμάται με ένα όνειρο και ξυπνάει με μια οικουμενική.

Η Φωφούλα από την άλλη μεριά δεν βγάζει κιχ για τα μνημόνια, γιατί ξέρει πως η παράταξή της μας τα φόρεσε καπέλο που τελικά αποδείχτηκε πως ήτανε στενός κορσές.

Ανεβασμένη στο βήμα της Βουλής θυμάται τα κλέη και τις κλεψιές που γινόντουσαν επί των ημερών του ΠΑΣΟΚ και κλαίει και οδύρεται για τα περασμένα μεγαλεία.

Αυτά τα μεγαλεία υπερασπίζεται αφρίζων και κουνώντας συνεχώς το χέρι του ο συνταγματολόγος Βενιζέλος για να προστατέψει τη φωλιά του που την έχει χεσμένη απολύτως.

Επειδή με όλα αυτά που έκανε κάποια μέρα θα έκανε παρέα στον Τσοχατζόπουλο, έφερε στη Βουλή νόμο για να προστατέψει τους απατεώνες.

Να ασυλίες, να διαγραφές και κάτσε εσύ κορόιδο και πλήρωνε τον ΕΝΦΙΑ και τα υπόλοιπα χαράτσια που μας έχουν φορτώσει.

Oι μικρομεσαίοι επενδυτές που τους έφαγε τα λεφτά τους με το PSA δεν το ξεχνάνε και του την φυλάνε στη γωνία.

Επί τέλους εδέησαν να του πάρουν την τεθωρακισμένη BMV και να πηγαινοέρχεται και αυτός όπως όλοι οι βουλευτές μόνο με Μερσεντές που πληρώνουμε εσύ κι' εγώ,

Ο Σημίτης ανεβασμένος στην αψίδα του Καλατράβα παρέα με την Αγγελοπούλου αναπολεί το μεγάλο φαγοπότι με τους Ολυμπιακούς αγώνες και το χρηματιστήριο και μας βλέπει από εκεί ψηλά σαν αξιοθρήνητα ανθρωπάκια.

Ο φουκαράς ο Ποτάμης προσπαθεί να συναρμολογήσει το πάζλ του κόμματός του και τα κομμάτια από τα σκισμένα μνημόνια.

Ο Κουτσούμπας δε θέλει να σκίσει μνημόνια, αλλά την πλουτοκρατία και την εργοδοσία. Έχει βίτσιο ο άνθρωπος !

Εάν δεν το πήρατε χαμπάρι πως μας διοικούν σχιζοφρενείς περαστικά σας.

Θεόφιλος Αιγινήτης 
Ζωγράφος - Συγγραφέας 
theofilouerga.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top