Select Menu


Ο P.C. Roberts υποστηρίζει ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο γεγονός γιατί οι τραπεζίτες δεν μπαίνουν στην φυλακή για διαρκή επιτέλεση απάτης με την κλοπή εγγράφων και με την σύναψη απατηλού, εγκληματικού εσωτερικού εμπορίου (inside trading) και χειραγώγηση της αγοράς.

Ο κ. Ρόμπερτς εξηγεί, «κοιτάξτε στους Ed. Snowden και J. Assange. Ισχυρίζονται πως έκλεψαν έγγραφα και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να τους καταστρέψουμε. Ο ένας κρύβεται πέρα στην Ρωσία, και ο άλλος κρύβεται στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο. Αυτό δείχνει ξανά την ασυδοσία των τραπεζών. Δεν είναι υπόλογοι γιατί διαθέτουν τον έλεγχο. Ποιος ελέγχει την Fed; Ποιος ελέγχει το Υπουργείο Οικονομικών; Από πού προέρχονται όλοι οι Υπουργοί Οικονομικών; Έρχονται από όλες τις μεγάλε τράπεζες της Νέας Υόρκης. Κοιτάξτε στις οικονομικές ρυθμιστικές υπηρεσίες που υποτίθεται πως ρυθμίζουν τις τράπεζες. Είναι γεμάτες από διευθυντές από τις τράπεζες. Οι τράπεζες ελέγχουν την κυβέρνηση. Δεν υπάρχει κυβέρνηση, υπάρχουν τράπεζες. Έχουμε όλη την οικονομική πολιτική στις ΗΠΑ να επικεντρώνεται στην διάσωση πέντε τραπεζών. Είχαμε 10 εκατομμύρια ανθρώπων που έχασαν τα σπίτια τους, και δεν έγινε τίποτα γι’ αυτούς, αλλά πέντε τράπεζες διασώθηκαν”.

Για τις εκλογές του 2016 λέει, «οι ΗΠΑ ελέγχονται από ισχυρές ιδιωτικές ομάδες συμφερόντων, κι αυτές οι ομάδες δεν εμπιστεύονται τους εκτός κατεστημένου γιατί δεν έχουν γάντζους σ’ αυτούς (εννοεί ότι δεν τους ελέγχουν.). Πως θα γάντζωναν τον Trump; Είναι δισεκατομμυριούχος. Δεν χρειάζεται το χρήμα τους. Μπορούν να πουν στον Trump, έι, κοίτα, θα σου δώσουμε 153 εκατομμύρια για έξοδα ομιλιών όπως κάναμε στους Bill και Hilary Clinton. Δεν νοιάζεται. Δεν έχει ανάγκη τα 153 εκατομμύρια. Έχει δισεκατομμύρια. Έτσι, δεν μπορούν να τον ελέγξουν, και το ίδιο συμβαίνει με τον Bernie Sanders, παρά το γεγονός ότι είναι Δημοκρατικός Γερουσιαστής.

Πραγματικά δεν είναι κομμάτι του Δημοκρατικού Κατεστημένου της Ουάσιγκτον. Αυτό για το οποίο ενδιαφέρεται το Κατεστημένο να κάνει είναι να ελέγχει το κόμμα. Θα προτιμούσαν μάλλον περισσότερο να ελέγχουν το κόμμα από το να κερδίσουν τις εκλογές αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσουν τον έλεγχο των εκτός Κατεστημένου».

Συνεχίζει λέγοντας, «ακόμη κι αν επιτρεπόταν ο Trump επιτρεπόταν να γίνει πρόεδρος, και δεν νομίζω πως θα του επιτραπεί, νομίζω πως θα κάνουν το ίδιο πράγμα που έκαναν με τον Ron Paul. Δεν θέλουν απλά να αναγνωρίζουν τους εκπροσώπους τους. Οι Νεοσυντηρητικοί ήδη οργανώνουν ένα τρόπο για να μπλοκάρουν τον Trump όταν αυτός κερδίσει την υποψηφιότητα από το να του δοθεί η υποψηφιότητα…

Υπάρχει μια Ολιγαρχία. Η Ολιγαρχία προστατεύει τον εαυτό της και κρύβεται πίσω από τις εκλογές, αλλά ελέγχει τους υποψήφιους. Αυτή την φορά, δεν υπήρξε ικανή να ελέγξει τους υποψήφιους γιατί ο Αμερικανικός λαός αντιλαμβάνεται τελικά ότι κανένα πολιτικό κόμμα δεν τον αντιπροσωπεύει».

Ο κ. Roberts έχει ένα καινούργιο βιβλίο που έχει τίτλο «η Νεοσυντηρητική απειλή της Παγκόσμιας Τάξης». Σ’ αυτό ομιλεί για τη φοβερή μορφή της παγκόσμιας οικονομίας και πως θα μπορούσε να εξαναγκαστεί ο πόλεμος στον κόσμο. Η Νεοσυντηρητική ιδεολογία είναι η Αμερικανική παγκόσμια ηγεμονία. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να υποτάξεις τους άλλους, κι αυτό συμπεριλαμβάνει την Κίνα και την Ρωσία. Αυτές είναι δυο πυρηνικές δυνάμεις με μαζικές στρατιωτικές ικανότητες, και βρίσκονται στον δρόμο της Νεοσυντηρητικής ατζέντας της παγκόσμιας αυτοκρατορίας.

Έτσι, οι Νεοσυντηρητικοί εξωθούν τις ΗΠΑ και την Δυτική Ευρώπη σε σύγκρουση με την Ρωσία και την Κίνα. Η Ρωσία και η Κίνα δεν πρόκειται να τα παρατήσουν και να γίνουν Αμερικανοί είλωτες. Η οικονομία μας είναι ένας οίκος από κάρτες. Συντηρείται από την Fed. Το ερώτημα είναι, μέχρι πότε θα το συντηρούν; Δεν υπάρχει κανένας τρόπος ολόγυρα για τον ερχομό του πολέμου εκτός αν η αμερικανική αυτοκρατορία αρχίσει να ξεμπλέκει, πράγμα που θα μπορούσε να κάνει».

Ολόκληρη η συνέντευξη του Paul Craig Roberts:


Ο κ. P.C. Roberts υπήρξε υπουργός οικονομικών της κυβέρνησης R. Reegan.

Πηγή: usawatchdog.com
Απόδοση: Ελεύθερος Δεσμώτης

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top