Select Menu


Το Αμερικανικό δίκτυο CBS ερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες έγιναν οι αεροπειρατείες στα αεροσκάφη που χτύπησαν τους δίδυμους πύργους. Τα στοιχεία που έρχονται στο φως αναφέρουν πως οι τρομοκράτες υποστηρίχθηκαν από τη Σαουδική Αραβία.

preview28pages0.jpg

Αυτό γίνεται καθώς οι γερουσιαστές που έδωσαν τα στοιχεία στο δίκτυο, εκτιμούν πως οι οικογένειες των θυμάτων έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν την αλήθεια για τη συμμετοχή της Σαουδικής Αραβίας στο χτύπημα…

Στις 28 σελίδες μυστικής έκθεσης για την υπόθεση που παρουσιάζει το CBS, η επίθεση φαίνεται πως έγινε εφικτή λόγω της χρηματοδότησης από τη Σαουδική Αραβία. Οι τρομοκράτες έφτασαν στις ΗΠΑ με μεγάλη ευκολία, χωρίς βιογραφικά σπουδαία και με άσχημα αγγλικά αλλά βρήκαν σπίτια στο Σαν Ντιέγκο και φοίτησαν σε σχολή αεροπόρων με τη βοήθεια το Ομάρ Αλ Μπαγιούμι που φρόντιζε να βρει σπίτια στην Καλιφόρνια για μέλη της Αλ Κάιντα.


Οι γερουσιαστές που έδωσαν μέρος των στοιχείων στο CBS πιστεύουν πως είναι σημαντικό να αποκαλυφθούν όλες οι λεπτομέρειες πριν ο Ομπάμα επισκεφτεί τη Σαουδική Αραβία στις 21 Απριλίου…




Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top