Select Menu


«Δεν τρώω εγώ την καραμέλα για τα 40 χρόνια, όλοι εσείς που ψηφίζατε και βγάζατε αυτές τις κυβερνήσεις φταίτε που γουστάρατε τα ψέμματα».

Απίστευτη κυνικότητα από την κόρη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην εκπομπή Ενικός του Νίκου Χατζηνικολάου, όταν συνταξιούχος από το κοινό της εκπομπής της ζήτησε να … “απολογηθεί” για τα 40 χρόνια ευθυνών των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για την χρεοκοπία της χώρας και την εξαθλίωση των πολιτών.


Θαυμάστε ύφος η εκ γενετής κρατικοδίαιτη κόρη του δράκουλα,της οποίας η οικογένεια τρέφεται με αστακούς και χαβιάρια απομυζώντας δημόσιο χρήμα τα τελευταία 150 χρόνια!

Εν ολίγοις φταίει ο συνταξιούχος και ο κάθε συνταξιούχος που,ενώ ζούσε... πλουσιοπάροχα, δεν δέχεται ο αχάριστος κι αλλες μειώσεις στη σύνταξή του ώστε να είναι βιώσιμο το ασφαλιστικό.

Κοιτάξτε το ύφος της που στην αρχή νομίζει ότι ο συνταξιούχος ήταν υπάλληλος του ΙΚΑ.

Ντροπή!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top