Select Menu


Όπως ακριβώς το είπε ο καθηγητής κ Γ.Κοντογιώργης: Aπό την δεξιά ως την αριστερά, μοιάζουν όλοι ως μια σταγόνα νερού!...




Η Cosco, οι «επενδυτές», η «ανάπτυξη» το λιμάνι, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο ΕΝΦΙΑ, οι «διαπραγματεύσεις», οι απειλές, οι εκβιασμοί, τα success stories, τα ΜΑΤ αγκαλιά με τους χρυσαυγίτες στο πάρτυ του τρόμου, οι φόροι, οι λεηλασίες, οι αυτοκτονίες, η μετανάστευση του αύριο, η εξουσιολαγνεία, οι εντολές, η υποταγή, οι «μάχες», οι «νίκες», οι ήττες μας, τα βύσματα … στον καταραμένο τόπο μόνο τα ονόματα των πρωθυπουργών αλλάζουν, οι πολιτικές ποτέ. Ούτε εμείς, φυσικά. Μην τυχόν παλέψουμε για κάτι και χαλάσουμε τη βολεμένη Τάξη των Πραγμάτων. Ωτοστόπ στο δρόμο του μεταξιού αδελφές μου, μήπως και βρεθεί κάνας αφέντης να μας διαλέξει για παλλακίδα του.

Καρτέσιος

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top