Select Menu


Ο Φιλοισραηλινός αλληλέγγυος και η σχέση του με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής!

Ο Αχιλλέας Πεκλάρης  δηλώνει με υπερηφάνεια το όνομά του αλλά και τους δεσμούς του με το Ισραήλ!


Όπως ο ίδιος ομολογεί, εκπαιδεύτηκε στο εβραϊκό κιμπούτζ Yotvata που βρίσκεται στην έρημο Arava στο νότιο Ισραήλ όπου "εγκαίρως" (2007) έμαθε πως οργανώνεται ένα πολυεθνικό κοινόβιο, πως μεθοδεύεται η πολυφυλετική "συμβίωση" και πολλά άλλα ενδιαφέροντα "κεφάλαια" για μια πετυχημένη αλλοίωση του πληθυσμού μιας κοινωνίας.


Στη Μυτιλήνη το 2015 δείχνει ότι έμαθε καλά το μάθημά του οργανώνοντας τη "ροή" των προσφύγων και το Ελλαδικό κιμπούτζ - "ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" όπου τα ...κατάφερε μια χαρά.


Σύμφωνα με το Science Wiki ο κ. Αχιλλέας Πεκλάρης, από το 1996 ως το 2001 εργάστηκε ως πολιτικός συντάκτης σε ΜΜΕ, καλύπτοντας το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, ενώ από το 2003 ώς το 2006, εργάστηκε ως πολιτικός συντάκτης με ευθύνη κάλυψης του χώρου του ΠΑΣΟΚ.


To 2007 έμεινε στο Ισραήλ, στο Τελ Αβίβ, την Ιερουσαλήμ και τα Κιμπούτς Λαχάβ και Γιοτβάτα, γράφοντας ανταποκρίσεις για την "Athens Voice", το περιοδικό "Κ" της "Καθημερινής" και τo "Soul"

Ενώ από τον Οκτώβριο του 2009 βρίσκεται στην Αθήνα, συμμετείχε στον ανασχεδιασμό και σήμερα "τρέχει" το website της εφημερίδας Athens Voice.


Εκτός της δημοσιογραφίας, έχει κατά καιρούς ασχοληθεί και με την "διοργάνωση εκδηλώσεων", όπως της Μ.Κ.Ο. ΚΕΑΝ,


Πρόεδρος της MKO είναι ο Σταύρος Μηλιώνης (συγγενής του Βασίλη Μηλιώνη, εμπλεκόμενου στο σκάνδαλο της Energa Hellas Power), ο οποίος ήταν επίσης μέλος της συντονιστικής επιτροπής της καμπάνιας των 800 ΜΚΟ για το Σύνταγμα - powered by KEAN!!! 


Σε ένα ακόμη ενδιαφέρον άρθρο-αφιέρωμα στο διαδίκτυο για τον φιλοισραηλινό αλληλέγγυο Αχιλλέα Πεκλάρη με το εβραϊκό τατουάζ στο μπράτσο, ο συγγραφέας θέτει ερωτήματα για τη σχέση του με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής! 


Επίσης στο Google βρίσκουμε αναφορά στο Indymedia για τη συμμετοχή του Πεκλάρη στην οργάνωση της Χρυσής Αυγής!


Σε άρθρο του ΙΟΥ (της Μοσάντ) του 1998, αναφέρεται ότι ο Πεκλάρης αρθρογραφούσε θετικά για την Χρυσή Αυγή ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα ΑΘΗΝΑΪΚΉ του Σπύρου Καρατζαφέρη.


Αναφέρεται στο ίδιο άρθρο ότι η αδερφή του Πεκλάρη αρθρογραφούσε στο έντυπο της "Χρυσής Αυγής"! 

Με τέτοιο παρελθόν κανονικά δεν θα έπαιρνε ποτέ βίζα για το Ισραήλ, και ούτε θα είχε τόσο ευρεία αποδοχή σε όλα τα συστημικά ΜΜΕ.

Ούτε φυσικά θα κυκλοφορούσε στα Εξάρχεια και στα γνωστά στέκια πρακτόρων του George Soros.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν πολλά...

Και για τη Χρυσή Αυγή και για τον Πεκλάρη. 

Σ.Σ.

Επιμέλεια: www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top