Select Menu


Εκμεταλλευόμενος την απάτη και την ανυπαρξία του Αλέξη Τσίπρα και της παρέας του, ο Αντώνης Σαμαράς έσκασε μύτη σαν πετυχημένος πρώην πρωθυπουργός που τον αδικήσαμε, λες και όλοι οι Έλληνες έχουν πάθει Αλτσχάιμερ.

Η αλήθεια είναι πως τον Τσίπρα και την παρέα του τους έκανε κυβέρνηση ο Αντώνης Σαμαράς με την δική του ακροδεξιά παρέα.

Όταν γίνεται κυβέρνηση η ακροδεξιά του Αντώνη Σαμαρά, του Μάκη Βορίδη, του Άδωνι Γεωργιάδη, του Παναγιώτη Μπαλτάκου και άλλων τέτοιοων εξαιρετικών ανθρώπων, είναι κάπως λογικό η κοινωνία να τρομάζει και να κάνει κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ευτυχώς που υπάρχει ο Αντώνης Σαμαράς και όλοι αυτοί οι φασιστοφιλελέδες στα social media, που μας θυμίζουν πώς και γιατί έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αφήνω κατά μέρος πως ο Σαμαράς εξαπάτησε τους πολίτες όπως ακριβως έκανε και ο Τσίπρας -και οι δυο έκαναν τα αντίθετα από αυτά που έλεγαν προεκλογικά- και στέκομαι σε όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς για τους πρόσφυγες και τους «παράνομους μετανάστες» που «προσκλήθηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και παγιδεύονται εδώ».

Πώς ακριβώς προσκαλείς κάποιον στη χώρα σου, όταν αυτός δεν θέλει να μείνει στη χώρα σου;

Όπως ξέρουμε όλοι, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα.

Εκτός αν κάποιος νομίζει πως χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες κοιμούνται εδώ και μέρες στα σύνορα όχι επειδή θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα αλλά από κάποιο προσωπικό τους βίτσιο.

Γιατί ο Αντώνης Σαμαράς δεν κατηγόρησε την Άνγκελα Μέρκελ που είπε πως η Γερμανία μπορεί να φιλοξενήσει 1 εκατομμύριο πρόσφυγες;

Πώς θα πάνε οι πρόσφυγες στην Γερμανία; Πετώντας; Δεν θα περάσουν από την Ελλάδα;

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι θλιβερός.

Να θυμίσω πως, πριν από τις εκλογές του 2012, ο Αντώνης Σαμαράς ούρλιαζε πως θα επανακαταλάβει τις πόλεις μας από τους μετανάστες.

Βέβαια, αυτά ήταν για εσωτερική κατανάλωση. Ήταν για τα χάπατα.

Λίγους μήνες μετά τις εκλογές, τον Οκτώβριο του 2012, ο πρωθυπουργός πια Αντώνης Σαμαράς πήγε στο Παρίσι και μίλησε σε εκδήλωση για τα 125 χρόνια της Herald Tribune.

Εκεί μιλώντας για τους μετανάστες, ο Αντώνης Σαμαράς είχε πει το εξής:

«Στην Ελλάδα, όμως, οι μετανάστες είναι σαν όμηροι, αφού στην ουσία αλλού θέλουν να πάνε».

Παραδέχτηκε δηλαδή στο Παρίσι πως προεκλογικά έλεγε ψέματα στους Έλληνες.

Δηλαδή, ο Αντώνης Σαμαράς ήξερε πως οι μετανάστες είναι όμηροι στην Ελλάδα αλλά έλεγε στα χάπατα πως θα ανακαταλάβει τις πόλεις μας από τους «παράνομους μετανάστες».

Ωραία φάση να κρατάς εγκλωβισμένους τους μετανάστες σε μια χώρα και να τους κάνεις ακόμα πιο απελπισμένους, για να πουλάς σανό στα χάπατα.

Σανό δίνει στους Έλληνες ο Τσίπρας, σανό έδινε και ο Σαμαράς.

Σανό θα δώσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που έρχεται παρέα με τον Σαμαρά.

Είναι να μη σου αρέσει ο σανός· δεξιός ή αριστερός σανός.

Αν σου αρέσει ο σανός, όλο και κάποιος θα βρεθεί να σου τον δώσει.

Καλή μάσα.

Πιτσιρίκος

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top