Select Menu


Πιέζει εντατικά το Αμερικάνικο Εβραϊκό Λόμπυ την Αμερικάνικη Κυβέρνηση να δεχτεί Σύριους πρόσφυγες!


Βέβαια την ίδια στιγμή στο Ισραήλ ούτε που συζητάνε το ενδεχόμενο φιλοξενίας προσφύγων στα εδάφη τους παρότι βρίσκονται στην ίδια γεωγραφική γειτονιά με την Συρία.



Ακριβώς ότι έγινε και με τους Αρμένιους. Τους ξερίζωσαν οι Κεμαλικοί με εντολή των τοκογλύφων για να μπορέσουν οι Rothschild να στηθούν στην περιοχή μεταξύ Μαύρης και Κασπίας Θάλασσας που ήταν γεμάτη πετρέλαια. 

Έτσι και με τη Συρία τώρα. Ξερίζωσαν τους Σύριους και τους Κούρδους για να βάλουν στο χέρι την γεμάτη πετρέλαια Βόρεια Συρία. 

Το κόστος του ξεριζωμού των ανθρώπων ... φυσικά το μετακύλησαν και πάλι σ'εμάς ... σε συνεργασία με τους κυβερνητικούς πράκτορες που παριστάνουν τους δημοκρατικά εκλεγμένους εκπροσώπους μας. 

Στο Ισραήλ κάνουν μέχρι και τεστ DNA σε Εβραίους από τη Ρωσία , πριν τους δεχτούν ως μετανάστες στη χώρα. 


Και στον Πρωθυπουργό αυτού του ρατσιστικού κράτους, οι κλόουν των Ελληνικών Κυβερνήσεων υπόσχονται πόλεμο στον ρατσισμό!

Σ.Σ.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top