Select Menu


Την ίδια ώρα που ο Ελληνικός λαός δοκιμάζεται από τα ιστορικά χαμηλά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, η Φώφη Γεννηματά αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για συνεργασία ΠΑΣΟΚ με ΠΟΤΑΜΙ ώστε “να δημιουργήσουν το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα στη Βουλή”.

Το απελπισμένο κάλεσμα της Φώφης προς τον Πεμπτουσιωτή του Κώστα Σημίτη μας κάνει να αναπολούμε τις παλιές ένδοξες ημέρες του Ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ. Το σχέδιο της παντρειάς δεν είναι απλή υπόθεση. Σε μια άτυπη σύσκεψη του Συντονιστικού της Συμπαράταξης του ΠΑΣΟΚ αποφασίστηκε να απευθυνθούν προς το Ποτάμι σε συνδιάσκεψη τον Μάιο και να κάνουν πρόταση για τη δημιουργία μιας επιτροπής η οποία θα αποτελείται από εκπροσώπους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού.

Με δυο λόγια, οι άνθρωποι θέλουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Ο πρώτος στόχος είναι η ενοποίηση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων των δύο κομμάτων ώστε να σχηματιστεί μια ομάδα που θα είναι η τρίτη δύναμη στη Βουλή και ο δεύτερος στόχος είναι η σύνθεση των πολιτικών των δύο κομμάτων ώστε να οδηγηθούν και σε εκλογική συμπαράταξη.

Γι αυτό το τρομερά φιλόδοξο σχέδιο σύμφωνα με το οποίο το ΠΑΣΟΚ θα καταφέρει μαζί με το Ποτάμι να γίνει το 3ο (τρίτο) κόμμα στην Ελληνική Βουλή, το ΠΑΣΟΚ είναι διατεθειμένο να κάνει στην άκρη τον αριστερό του προσανατολισμό και να δεχτεί το ποτάμι με τα αρνητικά του αλλά και τα αρνητικά του.

Όπως διαβάζουμε στο iefimerida.gr:
Πηγές από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη έλεγαν ότι απευθύνουν την πρόσκληση προς το Ποτάμι ως σύνθετη πολιτική οντότητα και ότι δεν βάζουν κανένα προαπαιτούμενο ούτε για τα πρόσωπα που θα επιλέξει ο κ. Θεοδωράκης ούτε για το κόμμα «Δράση» το οποίο έχει συμμαχήσει με το Ποτάμι, εφόσον αποδεχθεί να ξεκινήσει ο διάλογος.
ΥΓ. Αυτοί καλά τα μαγειρεύουν, εμείς τι κάνουμε;

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top