Select Menu


Για μια «σχεδόν εσκεμμένη ενέργεια» έκανε ο πρώην διοικητής της Bank of England, Mέρβιν Κινγκ, χαρακτηρίζοντας την τρέχουσα οικονομική, κοινωνική και πολιτική κρίση στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Telegraph, ο πρώην επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο London School of Economics, επισήμανε ότι οι χώρες της ευρωπαϊκής περιφέρειας υποβάλλονται σε διαρκείς περικοπές δίχως να λαμβάνουν κάποιο αντάλλαγμα, ενώ υπογράμμισε ότι «δεν θα περίμενε ποτέ να υπάρξει αναπτυγμένη χώρα, η οποία θα βρισκόταν σε ύφεση για περισσότερα χρόνια από ό,τι οι ΗΠΑ το 1930».

«Ο μόνος τρόπος για να επιστρέψει η ανάκαμψη και η απασχόληση στην Ελλάδα και τις αδύναμες χώρες της Ευρωζώνης είναι η αποχώρηση τους από την Ευρωζώνη και η επαναφορά των εθνικών τους νομισμάτων» πρόσθεσε.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top