Select Menu


Χαμός γίνεται με τις αποδείξεις στη χώρα μας, αφού κάθε λίγο κυκλοφορεί και μια νέα φήμη για το αν θα πρέπει οι φορολογούμενοι να τις κρατούν ή όχι.

Σύμφωνα με τη νεότερη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, οι φορολογούμενοι θα πρέπει κρατούν τις αποδείξεις των φορολογικών δηλώσεων των τελευταίων πέντε χρόνων, γιατί αν δεν τις έχουν, μπορεί να χρεοκοπήσει η χώρα, να χάσουν τις δουλειές τους, να κλείσουν τα μαγαζιά τους και να μεταναστεύσουν για πάντα στο εξωτερικό.

Δεν ξέρω ποιον προσπαθεί να κοροϊδεψει με τις αποδείξεις το υπουργείο Οικονομικών, σε μια χώρα που έχει χρεοκοπήσει και οι πολίτες -που απέμειναν στην Ελλάδα- πληρώνουν φόρους, χωρίς να επιστρέφει τίποτα σε αυτούς, αφού πληρώνονται δόσεις δανείων για ένα χρέος που οι πάντες παραδέχονται πως δεν είναι βιώσιμο και αυξάνεται διαρκώς, ενώ το ΔΝΤ παραδέχεται ξεκάθαρα πως έκανε λάθος στο ελληνικό πρόγραμμα.

Αυτό που ξέρω είναι πως η μόνη απόδειξη που έπρεπε να ζητήσουν οι Έλληνες πολίτες ήταν η απόδειξη για το πώς δημιουργήθηκε το δημόσιο χρέος της Ελλάδας.

Η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους δημιουργήθηκε, έβγαλε το πόρισμά της και ο νέος πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, αποφάσισε την λήξη των εργασιών της.

Η νεομνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα συνεχίζει το ξεπούλημα της χώρας, ζητάει από τους Έλληνες αποδείξεις και θάβει την μοναδική απόδειξη που έχουμε στα χέρια μας: το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

Οι Έλληνες μαζεύουν αποδείξεις αλλά δεν απαιτούν να χρησιμοποιηθεί η “απόδειξη» του πορίσματος της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

Ο απατεώνας Τσίπρας και η θλιβερή παρέα του καλύπτουν τους πολιτικούς και τους ολιγάρχες που ευθύνονται για την δημιουργία του τεράστιου δημοσίου χρέους της χώρας.

Θα έχουν τους λόγους τους.

Αλλά η ζωή έχει και παρακάτω.

Πιτσιρίκος

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top