Select Menu

Αλέξη «πούλα» γρήγορα, τώρα που η ΝΔ κάνει ότι δεν βλέπει!

Έτσι γίνονται τα καλά deals - Με πόνο ψυχής και διαδικασίες κατεπείγοντος ξεπουλάς τη δημόσια περιουσία και μετά βγαίνεις στα κανάλια και ρίχνεις δάκρυ... κορόμηλο.

Με πρόσχημα τις δήθεν «σκληρές διαπραγματεύσεις», το «παράλληλο πρόγραμμα» και τον περίφημο «πόλεμο με τη διαπλοκή» η αριστερόστροφη κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου ξεπουλάει τα φιλέτα της δημόσιας περιουσίας σε ξένα funds και πολυεθνικές σε εξευτελιστικές τιμές και την ίδια ώρα η μείζων και η ελάσσων αντιπολίτευση προσποιούνται ότι δεν βλέπουν τίποτα.

Ο Αλέξης – go back κυρία Μέρκελ – χαρίζει σε τιμές ευκαιρίας, στους ξένους επενδυτές που μέχρι χθες αποκαλούσε «κοράκια των αγορών», όλα τα φιλέτα.

Ξεπουλάει την ΕΥΔΑΠ, την ΔΕΗ, τα αεροδρόμια, τα τρένα και τα λιμάνια σε πολυεθνικές Γερμανικών, Γαλλικών, Κινεζικών και Αμερικανικών συμφερόντων και η ΝΔ ασχολείται με την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου!

Καταπληκτικό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανοίξει ρουθούνι. Εκτός από τη ΝΔ που όπως είπαμε ασχολείται με το Altsantiri, εξαφανισμένα είναι βεβαίως και τα υπόλοιπα κόμματα.

ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΚΚΕ, Λεβέντης και λοιποί δεν βλέπουν τίποτα...

Έχουν πάθει πολιτική βλεφαρόπτωση οι άνθρωποι.

Ούτε συνεννοημένοι να ήταν...

newsbomb.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top