Select Menu


Στο Παρίσι μαζευτήκανε όλα τα αρπακτικά της οικουμένης να μοιράσουνε τα ιμάτιά της και υποκρίνονται πως νοιάζονται για το μέλλον του πλανήτη.

Θα φάνε, θα πιούνε εις βάρος μας, θα γλεντήσουνε με πουτάνες, θυμάστε τον Μπερλουσκόνι με τα μπούνκα μπούνκα, θα κάνουνε τις συνεννοήσεις τους η Μαφία με την Καμόρα, και μετά το ταξιδάκι αναψυχής θα γυρίσουνε στα προτεκτοράτα που είναι διορισμένοι και θα συνεχίσουνε την καταστροφή της οικουμένης.

Αγάπη για το περιβάλλον δεν είναι μόνο να ενδιαφέρεστε αν τα συννεφάκια είναι μαύρα ή άσπρα από τα φουγάρα που καίνε ανεξέλεγκτα στα εργοστάσια που έχετε δημιουργήσει για σκλάβους,.

Το ίδιο πρέπει να νοιάζεστε και για τα ποτάμια που μολύνετε με τα απόβλητα από τις φάμπρικές σας και τις εξορύξεις που κάνετε για αύξηση του πλούτου σας και μολύνετε τον υδροφόρο ορίζοντα με αρσενικό και άλλα βαρέα μέταλλα.

Το ίδιο ενδιαφέρον πρέπει να δείχνετε όταν τα πλοία σας πετάνε μεσοπέλαγα τη μαύρη σαβούρα τους που ξεβράζεται στις ακτές και υποκρίνεστε πως στεναχωριέστε για τις σαρδέλες και τους καημένους τους κορμοράνους.

Δείχνετε ψεύτικο ενδιαφέρον, όπως είναι ψεύτικα όλα τα ενδιαφέροντά σας για το περιβάλλον και αδιαφορείτε για τον άνθρωπο.

Ξεσηκώσατε και χρηματοδοτήσατε συμμορίες σε Ασία και Αφρική και τους βάλλατε να σκοτώνει ο ένας τον άλλο για να τους αρπάξετε τα πετρέλαια και το φυσικό τους πλούτο και τη νύφη την πληρώνει ο άμαχος λαός

Αδιαφορείτε για τους λαούς που ξεσπιτώνονται για να γλυτώσουν από τους βομβαρδισμούς και τους παρανοϊκούς ισλαμιστές που δεν έχουν αφήσει κεφάλι για κεφάλι στη θέση του.

Καταστρέφετε τις υποδομές στις πατρίδες τους και όταν κάποτε αποφασίσετε να ηρεμίσουν τα πράματα γιατί τελείωσαν οι μπίζνες σας, θα στείλετε τις κατασκευαστικές σας εταιρίες με ληστρικά δάνεια που θα τους δώσετε, να αποκαταστήσουν τις ζημιές που εσείς δημιουργήσατε.

Τι θέλετε να κάνουν οι έντρομοι κάτοικοι αυτών χωρών, να περιμένουνε τους τζιχαντζιστές να τους σφάξουνε οικογενειακώς για ν΄αγιάσουν;

Φεύγουν κατά εκατομμύρια από Ασία και Αφρική και κατευθύνονται στην Ευρώπη που την θεωρούν χώρο ασφαλείας για τις ζωές τους και να διαδώσουν τη θρησκεία τους όπως έχουν υποχρέωση να κάνουν όλοι οι καλοί μουσουλμάνοι .

Η ιστορία έχει δείξει πως οι άνθρωποι αυτοί με την διαφορετική θρησκεία, τον διαφορετικό πολιτισμό, την διαφορετική αντίληψη περί ισότητας των δύο φίλων, δεν αφομοιώνονται από τις κοινωνίες που τους φιλοξενούν, αλλά γκετοποιούνται και δημιουργούν προβλήματα, προβάλλοντας απαιτήσεις αδιανόητες για ένα ευρωπαίο. Και η Ευρώπη υποχωρεί !

Με όλα αυτά που κάνετε, έχετε ανοίξει διεθνώς τους ασκούς του Αιόλου και τα αποτελέσματα αυτών των ενεργειών σας θα τα δείτε σε λίγα χρόνια.

Θα μαυρίσει όλη η Ευρώπη από την μπούργκα και τους φερετζέδες και θα αναρωτιέστε πότε και πως έγινε αυτό.

Τα τζαμιά θα σουβλίζουν τον ουρανό και κάθε φορά που ο μουεζίνης με την μακρόσυρτη φωνή του θα βγαίνει στο μπαλκόνι να διδάξει αποσπάσματα από το κοράνι, θα πρέπει να γονατίζετε όπου κι' αν βρίσκεστε και να δηλώνετε υποταγή στον προφήτη Μωάμεθ.

Τον Παρθενώνα και τα μουσεία σας που σήμερα καμαρώνετε, τις βιβλιοθήκες που εκεί μέσα έχει τοποθετήσει η ανθρωπότητα την παγκόσμια γνώση, θα δείτε να έχουν την ίδια τύχη με αυτή της Βαβυλώνας και της Παλμύρας .

Στον πλανήτη θα μείνουν μόνο οι κατσαρίδες και οι μουσουλμάνοι που βλέπουμε και ακούμε σε συνεντεύξεις τους πως είναι έτοιμοι να διαδώσουν τη θρησκεία τους σφάζοντας τους αλλόθρησκους.

Στη χώρα μου δεν πέφτουν βόμβες ακόμα, αλλά με τη λιτότητα που έχει επιβάλλει ο Μισάνθρωπος της Ευρώπης, φεύγουν τα νιάτα μας, το μέλλον μας και ξενιτεύονται να βρούν στον ήλιο μοίρα, όπως οι Αφροασιάτες.

Είναι όμως διαφορετικό να μεταναστεύουν τα μορφωμένα παιδιά του φτωχοποιημένου Νότου στον πλούσιο Βορρά και άλλο να σου κουβαλιούνται από Ασία και Αφρική αμόρφωτοι με κελεμπίες και σαγιονάρες ζωσμένοι με ένα γιλέκο εκρηκτικά.

Άλλο να προσεύχεσαι σε ένα Θεό που πιστεύεις πως αν είσαι δίκαιος και φιλεύσπλαχνος θα σε πάρει κοντά του να απολαμβάνεις τον Παράδεισο εν γαλήνη και άλλο να θέλεις να τιναχτείς στον αέρα κομματιασμένος παίρνοντας όσους περισσότερους άπιστους μπορείς μαζί σου για να πας κοντά στον προφήτη να τρως πιλάφι με μέλι και να έχεις δίπλα σου εβδομήντα παρθένες να σε υπηρετούν.

Θεόφιλος Αιγινήτης 
Ζωγράφος - Συγγραφέας 
theofilouerga.gr




Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top