Select Menu


Ασθενοφόρο γεμάτο εκρηκτικά έξω από στάδιο στη Γερμανία.

Αυτοί οι κακοί «μουσουλμάνοι» δεν πήραν το μάθημά τους από τους πολέμους που ακολούθησαν την 11η Σεπτεμβρίου. 

Κλιμακώνουν την τρομοκρατική απειλή ... θέλοντας να προκαλέσουν τον πλήρη αφανισμό τους από μία πανευρωπαϊκή εκστρατεία εναντίον τους. 

Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί ...ούτε που θέλουν να μας βάλουν σε έξοδα .Δεν αντέχουν ξανά διαδικασίες εξπρές έγκρισης μαϊμού-δαπανών, ξανά μίζες σε offshore , ξανά εικονικές αγορές εξοπλιστικών ...
Θα τους βάλουμε σε μεγάλο κόπο για να μας σώσουν από τους τρομοκράτες που οι ίδιοι εξόπλισαν ...

Κι αυτοί οι κακοί «μουσουλμάνοι» ... ούτε που τους πέρασε από το μυαλό να βάλουν το γεμάτο εκρηκτικά ασθενοφόρο ...έξω από το σπίτι κανενός αμαρτωλού , κατά την ISIS, Υπουργού όπως του ντιντή Βεστερβέλε ... και θέλησαν να σκοτώσουν πάλι απλούς πολίτες.

Δεν ξέρουν ότι αυτό θα αναγκάσει τους Ευρωπαίους να τους αφανίσουν ; 

Δεν ξέρουν ότι αυτό θα κάνει το Ισλάμ μισητό και τους Μουσουλμάνους που ζουν στην Ευρώπη να υποφέρουν; 

Και φυσικά το ξέρουν ...αυτοί που κινούν τα νήματα της τρομοκρατίας ... γιατί απλά αυτοί ΔΕΝ είναι ΟΥΤΕ μουσουλμάνοι , ούτε θα βρίσκονται στις περιοχές που θα ισοπεδωθούν από τους Ευρωπαίους.

Ο τρόμος είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει σωστά και γρήγορα μία μεγάλη μπίζνα. 

Ο τρόμος φέρνει τη ...συναίνεση στο έγκλημα και τη ληστεία. 

Πόσοι Έλληνες αντέδρασαν στις αγορές όπλων και ανύπαρκτων υποβρυχίων μετά τα Ίμια που θα μας έσωζαν από τους ΤΡΟΜερούς Τούρκους ; 

Πόσοι Έλληνες αντέδρασαν στην αγορά και την πληρωμή του ανύπαρκτου C4I που θα μας έσωζε ...από τους ΤΡΟΜερούς ...ΤΡΟΜΟ-κράτες; 

Πόσοι Έλληνες αντέδρασαν στη γενοκτονία 1.500.000 Ιρακινών υπό την απειλή της ΤΡΟΜακτικής πυρηνικής βόμβας που ποτέ δεν υπήρξε στο ΙΡΑΚ;

Και για να πάμε σε γρήγορες αποφάσεις και γρήγορες εκταμιεύσεις σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης ... ο τρόμος πρέπει να εξαπλωθεί γρήγορα στα πλήθη των χωρών που παίρνουν τις μεγάλες αποφάσεις . Εννοείται χωρίς να κινδυνέψει ούτε τρίχα από τους ανθρώπους της Ελιτ και τους συνεργούς τους. 

Δημοσιογράφοι ,Τραπεζίτες και Βιομηχανίες Όπλων ... θα αρχίσουν να παραληρούν , θα τους τρέχουν τα σάλια ... Αρχίζει το μεγαλοπρεπές show του τρόμου ... και πείτε καληνύχτα στις συντάξεις ...εσείς που παίρνετε πάνω από 600 ευρώ. Κάποιος πρέπει να πληρώσει τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας. Θα γλιτώσουμε όμως από τα γιαταγάνια και τις ορδές του Μωάμεθ.

Σ.Σ.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top