Select Menu


Συνεχίζεται η κόντρα Τουρκίας-Ρωσίας με τον πρόεδρο της Ρωσικής Δούμα Σεργκέι Ναρίσκιν, από το Βουκουρέστι να τονίζει ότι η Ρωσία πέραν της προσφυγής στο διεθνές δίκαιο, έχει δικαίωμα να απαντήσει και στρατιωτικά στην κατάρριψη του αεροσκάφους της από την τουρκική αεροπορία.

Την ίδια στιγμή ο Τούρκος πρόεδρος Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώνει ότι η Ρωσία “δεν θα πρέπει να παίζει με την φωτιά”

Πιο συγκριμένα ο Ερντογάν σχολιάζοντας την δήλωση Πούτιν ότι “όσοι έχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά ενάντια στην τρομοκρατία παίζουν με την φωτιά” απάντησε ότι “Συμφωνώ απόλυτα με αυτόν” για να προσθέσει “Αυτό είναι σωστό να υποστηρίζει κανείς το καθεστώς Άσαντ στη Συρία που έχει σκοτώσει 380000 κόσμο θεωρείται παιχνίδι με την φωτιά. Το να χτυπάς αντικαθεστωτικούς που έχουν διεθνή αναγνώριση είναι παιχνίδι με την φωτιά. Το να χρησιμοποιείς τα διεθνώς αναγνωρισμένα δικαιώματα της Τουρκίας για να τρομοκρατίσει τους πολίτες μας που ήταν στη Ρωσία, είναι παιχνίδι με την φωτιά.

Ανεύθυνα πλήγματα φορτηγών που μπορεί να είναι εκεί για εμπόριο ή μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας είναι παιχνίδι με την φωτιά. Συνιστούμε στην Ρωσία να μην παίζει με την

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top