Select Menu


Η ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΡΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Κάποτε, στο κοντινό παρελθόν, ο “επαναστάτης” Αλέξης Τσίπρας δήλωνε πομπωδώς σε όλα τα ΜΜΕ της Πατρίδας μας: “Οι διαγραφές δεν είναι στη δική μου κουλτούρα. Υπάρχουν συλλογικά όργανα”. 

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, ο επαναστάτης του γλυκού νερού, ο “μπούλης” της Κυψέλης, ο γλείφτης (ετυμολογικά, ο ταπεινός κόλακας) και ξεσκονίστρας της Μέρκελ, ανάκρουσε πρίμα και προχώρησε στην διαγραφή του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθηνών, Στάθη Παναγούλη. Γιατί, ο κ. Παναγούλης “τόλμησε” να εναντιωθεί στον “αριστερό” αρχηγό του, κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, που αποτελεί το προεόρτιο της απόλυτης υποταγής μας και της εξαθλίωσής μας από το τρίτο Μνημόνιο της “πρώτης φοράς αριστερά” κυβέρνησης!!

Όμως, κάποτε, στο κοντινό παρελθόν, ο διαβολικός νέος με μάσκα αρνιού, ο Αλέξης Τσίπρας διατυμπάνιζε σε όλους τους τόνους για το θέμα που τον ώθησε στη διαγραφή του Βουλευτή του: “Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη”. Και επειδή δεν αρκούσε να το λέει διά μέσω όλων των ΜΜΕ (καναλιών, ραδιοφώνων και εφημερίδων), το διακήρυσσε και διά μέσω των social media (μέσα κοινωνικής δικτύωσης). Έτσι, έγραφε στο twitter, στον προσωπικό του λογαριασμό:

Έτσι, ξεφτιλίζοντας τον ίδιο του τον εαυτό, τις υποτιθέμενες ιδεολογικές του αρχές και την σκηνοθετημένη αγάπη του για τα μικρά και μεσαία στρώματα της Κοινωνίας μας, ξεπέρασε ακόμη και τον Σαμαρά – που πριν λίγους μήνες χαρακτηρίζαμε ως τον χειρότερο Έλληνα Πρωθυπουργό – και ξεπουλά στους τοκογλύφους – δανειστές μας, το σπουδαιότερο όνειρο του Έλληνα, που ήταν η απόκτηση “του κεραμιδιού” που θα σκέπαζε την φαμίλια του!! Ακόμη αντηχούν στ΄ αυτιά μου, οι προτροπές της μανούλας μου που έλεγε: “προσπαθήστε να αποκτήσετε ένα σπίτι για να μην σας χτυπούν συνέχεια την πόρτα”!! Και όταν κάποιος ήταν από φτωχή οικογένεια, νομίζω πως αυτή ήταν η παραίνεση που άκουγε από τους γονείς του…

Ωστόσο, αυτός ο αχρείος Πρωθυπουργός, υποτακτικός των ευρωπαίων εντολοδόχων, προχώρησε περαιτέρω των αρχικών δεσμεύσεών του προς τους “θεσμούς”. Προκειμένου να λάβει τη δόση – που το μεγαλύτερο μέρος της θα εξοφλήσει δόση μας στο ΔΝΤ – υποτάχθηκε στις παράλογες απαιτήσεις τους και έτσι:

• Έθεσε τέλος στον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα της εκτίμησης της αξίας του ακινήτου και ο ρόλος αυτός πέρασε στις τράπεζες.
• Ο δανειολήπτης πρέπει να είναι συνεργάσιμος προς την τράπεζα (θα δίνει το δικαιολογητικό προσκόμισης για τα δικαστήρια, προκειμένου να τύχει ο δανειολήπτης, της προστασίας της κατοικίας του). Ποιος από την τράπεζα θα θέτει τα κριτήρια;
• Η προστασία κατοικίας χαμηλών εισοδημάτων από 3 χρόνια μειώθηκε στο ένα (δηλαδή μόνο για το 2016).

Από την άλλη μεριά, ο έτερος της συγκυβέρνησης, ο “υπερπατριώτης” Πάνος Καμμένος, ο επονομαζόμενος και “επαναστάτης της Μπύρας” – για την αύξηση στο κρασί κώφευσε - έγραφε στο twitter στις 3 Δεκεμβρίου 2014, επί κυβερνήσεως Αντώνη Σαμαρά: “Από σήμερα ξεμπλοκάρουν τους πλειστηριασμούς σπιτιών με τα ΜΑΤ κατά τα Ισπανικά πρότυπα”!!

Ο ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν από την “πρώτη κυβέρνηση αριστερά”, που αισχρά και ξεδιάντροπα ακύρωσε τον ίδιο της τον εαυτό εις βάρος της Πατρίδος και του λαού της, δεν υπάρχει Αξιωματική Αντιπολίτευση για να τους φρενάρει. Επί δυο μήνες και ενώ ο Πλανήτης καίγεται – με τις τρομοκρατικές δολοφονικές ενέργειες των τζιχαντιστών στο Παρίσι, τις εξελίξεις χωρίς λύση στο προσφυγικό και την κατάρριψη του Ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους – η ΝΔ ασχολείται πρωί, μεσημέρι και βράδυ με τις εσωκομματικές της διαδικασίες.

Έτσι, οι τέσσερεις “δελφίνοι” αφού περιόδευσαν όλη την Ελλάδα προκειμένου να πείσουν πως είναι ξεχωριστοί και κατάλληλοι για πρόεδροι της ΝΔ, καταναλώνοντας σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσεως ένα “σκασμό” λεφτά – αλήθεια ποιες είναι οι πηγές αυτού του καταναλωθέντος χρήματος; - κατάφεραν τελικά να μην μπορέσουν να κάνουν αυτές τις εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου του κόμματός τους!! Τη στιγμή που ο Τσίπρας σε χρόνο ρεκόρ έκανε πανελλαδικό δημοψήφισμα, αυτοί δεν είναι ικανοί να κάνουν εσωκομματικές εκλογές!! Και εύλογα διερωτάται ο Ελληνικός λαός: «Αυτά τα “μούτρα” θέλουν να μας κυβερνήσουν»;

Είναι πλέον εξακριβωμένο πως, αυτό το κόμμα της ΝΔ, το οποίο το “υπηρετεί” ένας ολόκληρος στρατός ανίκανων υπαλλήλων, που οδήγησε την Πατρίδα στην εκχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων και στην λεηλασία του πλούτου των Ελλήνων, δεν μπορεί να κάνει εσωκομματικές εκλογές. Κατάφεραν να καταταλαιπωρήσουν ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού που από τα χαράματα έτρεξε να ψηφίσει τον εκλεκτό του. Και προσερχόμενος, έπαιρνε την απάντηση: “Το μαγαζί είναι κλειστό”!! Για να κάνει τη σκέψη πως, κατάντησαν τη ΝΔ σε έναν οίκο ανοχής χωρίς τσατσά που θα μπορούσε να επιβάλει την τάξη!!

Αλλά όμως, από αυτήν την κατάσταση βγαίνει βαριά τραυματισμένη η ΝΔ και αυτό δεν είναι ωφέλιμο για τη Δημοκρατία!! Είναι ένας τραυματισμός που μπορεί να επιφέρει το θάνατο – λέγε με διάσπαση – από τη στιγμή που πλέον στο στρατόπεδό της σφάζονται με χασαπομάχαιρα. Ως απόδειξη, οι καθημερινές σκληρές έως προσβλητικές δηλώσεις στα ΜΜΕ όλων των συνυποψήφιων αλλά και της περιφερόμενης καμαρίλας τους, θέτει το ερώτημα πως είναι δυνατόν αυτοί να συνυπάρξουν την επόμενη ημέρα;;;; Γιατί, όποιος τουλάχιστον παρακολούθησε την κοκορομαχία δυο εκ των διεκδικητών της αρχηγίας της ΝΔ, Μεϊμαράκη – Γεωργιάδη “στον ενικό” της 23ης Νοεμβρίου, θα αντιλαμβανόταν πως η διάσπαση ήδη έχει πραγματοποιηθεί!!

Μια διάσπαση της κεντροδεξιάς Παράταξης που γίνεται από έναν άνθρωπο που έχει ονοματεπώνυμο!! Ακούει στο όνομα, Αντώνης Σαμαράς!! Άλλωστε, τον “κάρφωσε” ο μεταβατικός Πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, λέγοντας πως πήρε εγγυήσεις από τον Σαμαρά για την ομαλή διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών. Από τη στιγμή που την εταιρεία που ανέλαβε την διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών την πρότεινε ο Αντώνης Σαμαράς. Αμ, Βαγγέλη μου, δεν ήξερες δεν ρώταγες; Αυτός έριξε το ΄93 ολόκληρη Κυβέρνηση Μητσοτάκη και εγκαθίδρυσε τη δεύτερη – και χειρότερη της πρώτης – αυτοκρατορία του ΠΑΣΟΚ!! Και αφού δεν ζει ο Μιλτιάδης Έβερτ για να σου πει πως τον πρόδωσε, όταν η Πολιτική Άνοιξη το ΄95, συνεργάσθηκε με το ΠΑΣΟΚ και βοήθησε στην εκλογή του Στεφανόπουλου στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν μπορούσες να ρωτήσεις έναν από τους χιλιάδες ψηφοφόρους - την εποχή εκείνη – της ΝΔ, που κραύγαζαν: “αλήτη, προδότη Σαμαρά”; Όμως είσαι μεγάλο παιδί Βαγγέλη μου, και έχεις και εσύ – χωρίς δικαιολογίες – μεγάλη ευθύνη για τη διαφαινόμενη διάσπαση της ΝΔ. Και προσωπικά, ποσώς με ενδιαφέρει η ΝΔ, όμως είναι ζήτημα Δημοκρατίας η ύπαρξη ισχυρής αντιπολίτευσης. Και επιπλέον για να μην αφεθεί ελεύθερο το ιμιτασιόν παιδί της ”αριστεράς” να διαλύσει συθέμελα την Πατρίδα μου!! Έτσι, το ερώτημα θα παραμένει: “ποιος θα βγάλει τις βδέλλες από το κορμί μας”;;

Παναγιώτης Αποστόλου

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top