Select Menu


Κάθε μέρα βγαίνει και μια νεα έρευνα που αποδεικνύει με αριθμούς ότι η Κρίση ήταν και είναι τεχνητή.

Τα "ΧΡΥΣΑ ΧΡΟΝΙΑ" του Σημίτη, των Χρηματιστηρίων, των Καγιε, των Μπερμπερυ που σε κάθε δελτιο εβγαίναν οι Πρετεντεροκαψηδες και μίλούσαν για ανάπτυξη, ο βασικός μισθός ήταν 700€ και μάλιστα περιγελούσαν όσους παίρναμε 700€, ως τεμπέληδες που ενω υπήρχαν "τοσες δουλειες" εμείς μέναμε εκτός παιχνιδιου, εννοώντας, όχι τον μόχθο αλλά τις "δουλειες" που έκαναν κάποιοι όπως το Χρηματιστήριο, η Αγροτικη, οι Χριστοφοράκοι ή ο Ακης. Ημασταν η γενια των G700 ή των χλιδάνεργων που έλεγαν ο Κωστόπουλοι.

Τα 300δις χρέος δηλαδή το 215% του ΑΕΠ δεν το έφαγε η γενια των G700, αλλά το έκαναν άσφαλτο και τσιμέντα οι Εργολάβοι και λογαριασμούς στα νησια Κευμαν οι Τραπεζίτες και η διαπλοκή.
Η Ελλαδα ήταν απο τις πιο κοινωνικά άδικες χώρες πριν καν μπει στην Κριση και οι λίγοι της μεσαίας τάξη που πρόλαβαν το κάτιτις (γιατι κάποιος έπρεπε να δουλεψει) τώρα κι αυτοί θυσιάστηκαν γιατι έπρεπε να σωθει η ελιτ.



netakias

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top