Select Menu


To Ισραήλ παραδέχτηκε, χωρίς να το μάθει κανείς, ότι παρείχε βοήθεια σε μέλη του Al Nusra Front.


Κι αυτοί σε αντάλλαγμα... έκοβαν μετριοπαθώς κι ασταμάτητα κεφάλια Σύριων αιχμαλώτων.


Από την άλλη πλευρά οι «καλοί μας σύμμαχοι» από τις ΗΠΑ εκπαίδευαν μετριοπαθείς τρομοκράτες οι οποίοι αυθόρμητα παρέδωσαν τα αμερικάνικα όπλα τους στους μετριοπαθείς αποκεφαλιστές του Al Nusra Front.


Ο κανόνας επιβεβαιώνεται και πάλι. Όπου βλέπετε κομμένα κεφάλια και παραβίαση όλων των κανόνων πολέμου ... δεν χρειάζεται να ψάχνετε... Είναι οι σύμμαχοι μας αυτοί που κινούν τα νήματα και σπέρνουν «πολιτισμό» και «δημοκρατία».

Κομμένα κεφάλια είδαμε στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας κι «ευτυχώς» ήταν αυτά των «κακών Σέρβων». Είδαμε στην Λιβύη και ήταν των «κακών» υποστηρικτών του Καντάφι, είδαμε στην Ουκρανία και ήταν των «κακών» οπαδών του Γιανουκόβιτς και των φιλορώσων και βλέπουμε και στη Συρία και είναι όλα κεφάλια των «κακών» υποστηρικτών του Άσαντ.

Εμείς όμως ...είμαστε με τους «καλούς» ...γι' αυτό και τα κεφάλια μας ...παραμένουν στις θέσεις τους,

Σ.Σ.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top