Select Menu


Πριν από πέντε χρόνια αρχίσαμε και φωνάζαμε και λέγαμε, ότι υπάρχει ένα σχέδιο (Τζουζέπε) Καρόνε, σχέδιο της τρόικας να κλείσει η Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία και να πάνε όλα, όλη η πίτα σε εταιρείες που είναι, που εκπροσωπούνται από ισραηλινά συμφέροντα.

Τότε όλοι μας κοιτούσανε και λέγανε «α κοίτα ψάχνουνε για φαντάσματα». Πλέον όμως θέλω να πιστεύω ότι οποιοιδήποτε παρακολουθούνε τον τομέα του φαρμάκου και το τι έχει γίνει, αν δεν έχουνε καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα, είναι είτε στημένοι, είτε βλάκες, είτε άσχετοι.

Θα ήθελα να πω το εξής: Για κάθε ένα ευρώ που δαπανάται για το χώρο της υγείας στο Ελληνικό φάρμακο προστίθενται 3,42 ευρώ στο ΑΕΠ. Ένας συντελεστής ο οποίος είναι πιο υψηλός και από την Ναυτιλία και από τον Τουρισμό που όλοι καυχόμαστε ότι είμαστε πρώτοι στον κόσμο.

Έχουμε κλειστό προϋπολογισμό. Εντάσσονται τα εμβόλια εντάσσονται οι ανασφάλιστοι και εντάσσεται και το ΦΠΑ. Που ακούστηκε, που, σε ποια χώρα του κόσμου, η πρόληψη τα εμβόλια δηλαδή (να) είναι μέρος της δαπάνης. Μόνο στην Ελλάδα.

Έχουμε, όπως είπε και ο κύριος Πενταφράγκας, 11.000 θέσεις εργασίες και οφείλω αυτή τη στιγμή από αυτό εδώ το βήμα να σας πω τι σημαίνει να ψηφίσετε ναι και να περάσει αυτό το άρθρο.

Σημαίνει ότι 11.000 άνθρωποι θα μείνουνε στο δρόμο.

Σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις δεκαετιών θα κλείσουνε.

Σημαίνει ότι η χώρα μας, στην όποια επόμενη διαπραγμάτευση δεν θα μπορέσει να έχει στη φαρέτρα της φάρμακο.

Ότι μας φέρνουνε οι ξένοι θα πρέπει να λέμε ναι σε όλα.

Να είσαστε βέβαιοι το φτηνό Ελληνικό φάρμακο θα αντικατασταθεί με ξένο ακριβό φάρμακο. Θα έρθουνε αυτοί στη χώρα μας και κάποια στιγμή θα αποδειχθεί.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω, ότι όταν κάποια στιγμή έχει ανάγκη η χώρα από Ελληνικό, από εγχώριο φάρμακο, θα γίνει φαντάζομαι μια εξεταστική επιτροπή. Εκεί θα καλέσετε τον κύριο Λοβέρδο, τον κύριο Σαμαρά, τον Παπασταύρου, τον (Σάμπι) Μιόνη, τον Ντέιβιντ Χάρις… όλοι ξέρουμε ποιοι είναι.

Τότε όμως, που όλα αυτά τα οποία λέω σήμερα θα αποδειχτούνε, δυστυχώς τα εργοστάσιά μας δεν θα υπάρχουνε, θα έχουνε κλείσει. Όπως έχουνε κλείσει Κλωστοϋφαντουργίες, όπως δεν έχουμε πλέον αγρότες, όπως δεν έχουμε τίποτα.

Αν αυτό θέλετε, το βράδυ λοιπόν της Παρασκευής, ψηφίστε ναι, αλλά να είσαστε έτοιμοι (δυσνόητη λέξη) του κόσμου και να ξέρετε, ότι πρέπει να γνωρίζετε, και κανένας δεν θα μπορέσει να επικαλεστεί ότι δεν γνώριζα, σας τα είπαμε, τα στοιχεία σας τα έχουμε δώσει και θα είσαστε υπόλογοι απέναντι στον Ελληνικό λαό.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.


Απομαγνητοφώνηση Μέλια.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top