Select Menu


Η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, η οποία εσχάτως έχει γίνει ξαφνικά πολύ ανθρωπίστρια και καίγεται για τους πρόσφυγες, αναφέρθηκε πάλι στην προσφυγική κρίση και είπε, μεταξύ άλλων, πως στα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας οι διακινητές κάνουν ό,τι θέλουν.

Θέλω να επισημάνω πως δεν είναι μόνο οι διακινητές που κάνουν ό,τι θέλουν σε αυτή τη ζωή.

Η κυρία Μέρκελ κάνει ό,τι θέλει την Ελλάδα σε άψογη συνεργασία με την ξεπουλημένη ελληνική κυβέρνηση της Αριστεράς, η οποία επιβραβεύτηκε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου από τους καθυστερημένους και ραγιάδες Έλληνες.

Μάλιστα, θα ήθελα να τονίσω πως οι διακινητές προσφέρουν στην κοινωνία και στην ανθρωπότητα περισσότερο από την κυρία Μέρκελ.

Από την στιγμή που υπάρχουν πρόσφυγες που είναι αναγκασμένοι να φύγουν από την πατρίδα τους -και αφού η διεθνής κοινότητα δεν κάνει κάτι για να σταματήσει τον πόλεμο ή να βοηθήσει τους πρόσφυγες να σωθούν-, οι διακινητές έρχονται να καλύψουν ένα μεγάλο κενό και να προσφέρουν υπηρεσίες που θα έπρεπε να προσφέρουν τα κράτη.

Ελεύθερη αγορά έχουμε, οπότε ας αφήσουμε την αγορά να λειτουργήσει ελεύθερα.

Η αγορά αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη από διακινητές προσφύγων. Όποιος προσπαθεί να σταματήσει την αγορά να λειτουργήσει, είναι κομμουνιστής.

Όσο για το γεγονός πως οι διακινητές πληρώνονται από τους πρόσφυγες για να τους περάσουν από τη μια χώρα στην άλλη, αν δεν κάνω λάθος, το σύστημα λέγεται «καπιταλισμός» και το μόνο που έχει σημασία σε αυτό το σύστημα είναι το κέρδος.

Κέρδος παντού και από τα πάντα.

Κέρδος πάνω στη γη, κάτω από τη γη, στον αέρα, από τα παιδιά, τους πρόσφυγες, τις γυναίκες, κέρδος από τα πάντα.

Δεν μπορεί να είναι μόνο η Γερμανία που θα κυνηγάει το κέρδος από όλους τους άλλους.

Και οι διακινητές έχουν δικαίωμα στο κέρδος.

Καπιταλισμός για όλους.

Μέχρι να μην μείνει κανείς.

Πιτσιρίκος

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top