Select Menu


Νέο ηχητικό ντοκουμέντο βγήκε στην επιφάνεια σχετικά με τη δράση της Χρυσής Αυγής, δράση που ήταν γνωστή σε όλα τα μέλη της, όταν όμως οι χρυσαυγίτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη φυλακή δεν ήξερε κανένας τίποτα.

Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα αναφέρεται από τη φίλη του Νίκου Αποστόλου, κατηγορούμενου στη δίκη Φύσσα, με οικειότητα ως "Γιώργος". Η κοπέλα αναφέρει με απορία ότι παίρνει μισθό και ο Ν. Αποστόλου της απαντά επίσης με οικειότητα "Ναι, παίρνει 600 ευρώ".

Όλα αναφέρονται σαν κάτι καθημερινό, οι εντολές και πώς δίνονται από τον Γιάννη (Λαγό) στον Μεγάλο (Μιχαλολιάκο), τα εγκλήματα, τα δικαστήρια που εκκρεμούν, τα γυμνάσια σε όσα μέλη "προετοιμάζονταν" για να μπουν στα τάγματα εφόδου, για τα οποία ο Αποστόλου σχολιάζει "Ναι, τα κάνανε αυτά οι Νικαιάτες". Η δράση της Χρυσής Αυγής αναδεικνύεται σε "οικογενειακή υπόθεση", καθώς η μαμά, του Νίκου Αποστόλου δεν είναι μόνο ενεργό μέλος της οργάνωσης αλλά μιλάει και συνθηματικά. Στο ντoκουμέντο, όταν ο Αποστόλου λέει στη φίλη του να ισχυριστεί σε περίπτωση που έρθει η αστυνομία ότι δεν ξέρει τίποτα για τη Χρυσή Αυγή, ότι δεν έχει πάει ποτέ στα γραφεία της και να πετάξει ότι φωτογραφίες έχει, η κοπέλα του απαντά πως την είχε πάρει πριν και η μαμά του και της έλεγε συνθηματικά "Να καθαρίσει τα συρτάρια της γιατί είναι λερωμένα".

Ο διάλογος του Αποστόλου με τη φίλη του ξεκινά με τις φράσεις των δύο συνομιλητών να σχολιάζουν σοκαρισμένοι ότι: "Έχει βγει ένα πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής και λέει τα πάντα!"

Ανάμεσα στα "πάντα" είναι και ότι πληρώνονται από Πακιστανούς προστασία για να μην τους επιτεθούν...

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ το πού βρήκε διέξοδο μέρος του ελληνικού λαού στη διάρκεια της Κρίσης. Φρικιαστικά αδιανόητο!

Ολόκληρο το ηχητικό ντοκουμέντο απομαγνητοφωνημένο εδώ


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top