Select Menu


Πρόβλημα έχει δημιουργηθεί με την διαδικασία εκλογής του προέδρου στην Νέα Δημοκρατία. Το κόστος είναι περίπου 25 εκατομμύρια και τα χρέη της ΝΔ είναι πάνω από 170. Μην αγχώνεστε παιδιά. Λύσεις υπάρχουν.

Αρχικά, το αντίτιμο μπορεί να γίνει 20 ευρώ αντί για 2 αλλά να μπορείς να ψηφίσεις δυο ή και τρεις υποψηφίους, αφού όλοι τους είναι ένας και ένας.

Με 30 ευρώ θα δίνεται δώρο ένα βιβλίο του Άδωνι Γεωργιάδη, ώστε να πειστούν να ψηφίσουν και οι κουλτουριάρηδες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να εξασφαλίσει ηλεκτρονικό εξοπλισμό από την Siemens, μια διάφανη εταιρεία η οποία θα εξασφαλίσει την διαύγεια της εκλογικής διαδικασίας.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα προσφέρει αίθουσες και χώρους της περιφέρειας για να γλιτώσουν το νοίκι.

Αν δεν φτάσουν, οι τράπεζες είναι πρόθυμες να προσφέρουν τα σπίτια που έχουν κατασχέσει για να τα διαφημίσουν κιόλας τους επίδοξους αγοραστές.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα ζητήσει από εταιρείες εξοπλιστικών να καλύψουν κάποιο μέρος των εξόδων και, όταν βγει πρωθυπουργός, τα βρίσκουνε βρε αδελφέ .

Κάπου πρέπει να στείλουν και αυτοί το χαλασμένο εμπόρευμα.

Στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα υπάρχουν διάφορες σκέψεις για ειδικό φόρο υπέρ της άπορης Νέας Δημοκρατίας που θα ενσωματωθεί στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Θα προκηρυχθούν και θέσεις εργασίας για τις εφορευτικές επιτροπές μέσω ΕΣΠΑ με 24ωρη σύμβαση για να μειωθεί και η ανεργία για μια μέρα.

Ο ίδιος ο Αλέξης είναι πρόθυμος να διαγράψει μονομερώς τα χρέη της ΝΔ και να καταργήσει με ένα νόμο και σε ένα άρθρο όλες τις δικογραφίες για τα στελέχη της.

Και στην τελική, βαρέστε ένα πιστόλι, ρε παιδιά, και βαφτίστε το, ελληνικό χρέος.

Πρώτη φορά θα είναι ;

Αναστάσης

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top