Select Menu


Με εντολή του ΝΑΤΟ όλοι οι Μουσουλμανικοί πληθυσμοί της Θράκης αναγνωρίστηκαν ως ενιαία Τουρκική μειονότητα και υποχρεώθηκαν να παρακολουθούν Τουρκική εκπαίδευση.


«Συμπτωματικά» την ίδια ακριβώς άποψη με τη Χούντα και το ΝΑΤΟ για τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς ... εξέφρασε και ο κωμικός υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ.

Το σύστημα , όπως καταλαβαίνουμε, κατεβάζει τους δικούς του υποψήφιους κι εμείς επιλέγουμε χαρτιά από μία τράπουλα σημαδεμένη από καιρό ...

Οι «καλοί» μας σύμμαχοι έκαναν τα πάντα ώστε οι πληθυσμοί της Θράκης να μην ενσωματωθούν ποτέ στον Ελληνικό κορμό ως ισότιμοι αλλόθρησκοι πολίτες . Μονίμως παραγκωνισμένοι , μονίμως στο περιθώριο λόγω γλώσσας, θρησκείας και ειδικής Παιδείας. Παρέμειναν ξενόγλωσσοι μέσα στην Ελλάδα ...παρά τη θέλησή τους.

Οι Πομάκοι και οι Ρομά ειδικότερα ...χρησιμοποιήθηκαν ως έμψυχα ανταλλάγματα προς την Τουρκία προκειμένου να αποδυναμωθεί η επιρροή της Βουλγαρίας και της Ρωσίας ακολούθως κοντά στο Αιγαίο.

Οι ίδιοι κύκλοι που αποφάσισαν να τουρκοποιήσουν τους Πομάκους ... παριστάνουν σήμερα και τους «Προστάτες» των μειονοτήτων...

Φυσικά ακόμα και σήμερα ...απαγορεύεται οποιαδήποτε σλαβική επιρροή στους Πομάκους ... γι'αυτό κι ο κωμικός υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να βαφτίσει «Τούρκικο συμπαγές πράμα» και τους Πομάκους και τους Ρομά χωρίς φυσικά να ενδιαφέρεται για το πως αισθάνονται και για το ποια η πραγματική τους καταγωγή.


Στον ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ...η Κούρτοβικ της 17ΝΟΕ...οπότε τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος.


Ούτε Ρομά θα επιτραπούν να δηλώσουν Έλληνες ...ούτε οι Πομάκοι θα επιτραπεί να μαθαίνουν Ελληνικά ή Βουλγαρικά αντί Τουρκικών.

Οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί της Θράκης θα είναι πάντα μία διαθέσιμη πυριτιδαποθήκη καταπιεσμένων ανθρώπων που με μία προβοκάτσια και μερικές παρτίδες λαθραίων όπλων θα μπορούσε να φροντίσει για τον συνετισμό μίας απείθαρχης Ελληνικής Κυβέρνησης. Το δικό μας μικρό «Κουρδικό» , έτοιμο να εκραγεί , για πάσα χρήση.

Τον βίαιο εκτουρκισμό των Πομάκων και των Ρομά ... τον βαφτίζουν «μειονοτικό δικαίωμα» ...οι τσούλες του Soros.

Η σκόπιμη περιθωριοποίηση που επιβλήθηκε από τη Νέα Τάξη και το ΝΑΤΟ ...χρησιμοποιείται ως «απόδειξη» (!) παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Ελληνικού Κράτους ...εις βάρος των μουσουλμάνων!

Ειδική μέριμνα για την Τουρκοποίηση των σλαβόφωνων Πομάκων απαιτήθηκε από την Ελλαδίτσα ... διότι κάθε τι σλαβικό κοντά στο Αιγαίο έπρεπε να θεωρείται απειλή ...στα πλαίσια του Ψυχρού πολέμου ...


Ο Ψυχρός Πόλεμος ορίστηκε ως έννοια από τον περιούσιο Walter Lippmann που δούλευε για το CFR (Council of Foreign Relations) γνωστό όργανο του Σιωνισμού που δίνει γραμμή στην Κυβέρνηση των ΗΠΑ όπως χαρούμενα ομολόγησε και η Hillary Clinton δημοσίως.


Το 1968 ...η Τουρκοποίηση των σλαβόφωνων Πομάκων δια της βίας ...εντάθηκε με νέα πρωτόκολλο που υπέγραψε η Χούντα. (Διαβάστε το εδώ)

Σ.Σ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top