Select Menu


Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Καθημερινής ότι η πρωθυπουργάρα της καρδιάς μας, Αλέξης Τσίπρας, έπαιρνε κατευθείαν γραμμή από το Πολιτμπιρό της Αμερικανικής Ένωσης και για αυτόν τον λόγο είχαμε αυτή την τιτανοτεράστια επιτυχία του τρίτου κατά σειρά μνημονίου και δεν πέσαμε στα κατσάβραχα της εθνικής ανεξαρτησίας, η έρευνα προχώρησε ακόμα πιο πολύ και όπως όλοι περιμέναμε χύθηκε άπλετο φως στην υπόθεση «Μνημόνιο από δω μέχρι την αιωνιότητα», που πρώτος αποκαλύπτει στο αυριανό φύλλο της Καθημερινής ο έγκριτος και πρωτίστως μάχιμος δημοσιογράφος, Κονσταντίν Μπογδάν, που όντας τριπλός πράκτορας της Στάζι, της Μοσάντ και των ΚΤΕΛ, κολυμπάει στα βαθιά νερά μιας παγκόσμιας συνωμοσίας θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια του την ζωή.

Ανοίξαμε τον σκοτεινό αυτό φάκελο και αποκαλύπτουμε όλη την αλήθεια που τόσα χρόνια μας έκρυβαν τα ερπετοειδή, κάνοντας ότι είναι δυνατόν, με τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει ως εφημερίδα χαχαχχαχαχαχαχ…. (συγγνώμη κάτι θυμήθηκα), προκειμένου να ξεπλύνουμε άλλο ένα μνημόνιο που θα πληρώσουν οι αναγνώστες μας, όσο ο τρισλατρεμένος μας και χιλιόχρονεμένος Αρχηγός μας και σωτήρας μας Μάστερ Αλαφούζος βουλιάζει σαπάκια που τα αποκαλεί πλοία στην Βενεζουέλα, μολύνοντας την περιοχή για τα υπόλοιπα 1000 χρόνια. Γιατί αυτά είναι οικολογικές παπάτζες μπροστά στο χρέος μας ως κοινωνία να πληρώσουμε τον Πορτοσάλτε και τον Μανδραβέλη να μας αποκαλύπτουν καθημερινά αυτά που τα αναρχοκομμουνιστικά σκουλήκια συστηματικά μας αποκρύπτουν.

Σε διαγαλαξιακή αποκλειστικότητα σας παρουσιάζουμε τα απόκρυφα αρχεία του Συμβουλίου της Κουμουνδούρου και το γαϊτανάκι που παίχτηκε τον τελευταίο καιρό σε Βερολίνο, Αθήνα, Ουάσιγκτον, Κυψέλη, Πλούτωνα, τέταρτο παράλληλο σύμπαν, στον Σείριο στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας και σε 3 χασαποταβέρνες που έτρωγε ο Φίλης κατσικάκι στη γάστρα.

Υπόθεση «Σώσατε την Κομισιόν».

Το σωτήριο έτος του 2001, ο νεαρός τότε Κνίτης, Αλέξης Τσίπρας, ταξίδεψε στη Γένοβα προκειμένου να παραστεί στις διαδηλώσεις κατά του G8 που γίνονταν στην ιταλική πόλη. Ανάμεσα στις οδομαχίες που είχαν ξεκινήσει και στη δολοφονία του Κάρλο Τζουλιάνι από την ιταλική αστυνομία, ο Αλέξης Τσίπρας απαγάγεται και δολοφονείται από τις Μυστικές Υπηρεσίες της Μαδαγασκάρης που είχαν καταφτάσει στην πόλη.

Ποιος όμως επέστρεψε στην Ελλάδα και το 2008 ανέλαβε την ηγεσία του κόμματος του «Συνασπισμού»;

Ο σημερινός Αλέξης Τσίπρας είναι ένα εξελιγμένο μοντέλο Τ-4000 GTI Passat που έχει σταλεί από το μέλλον. Οι μηχανές που εξουσιάζουν τον κόσμο, σε συνεργασία με τον Αρχιτέκτονα του Μάτριξ Alex Flabouraris, δημιούργησαν αυτό το υβρίδιο ανθρώπου και μηχανής, αριστερού και νεοφιλελεύθερου και το έστειλαν με τη χρονομηχανή που ανέπτυξε η Siemens το 2058, προκειμένου να σώσει την Ευρωζώνη από τον αντάρτη Τζον Κόνορ Βαρουφάκη, ο οποίος γνώριζε πολλά, αλλά δεν μας τα έλεγε γιατί ήξερε ότι πάμε και τα λέμε.

Το σάιμποργκ Tsipras-4000 GTI Passat (με λογισμικό κοψίματος εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα), προσαρμόζεται τέλεια στο περιβάλλον και μάλιστα μπορεί να υποκριθεί ότι είναι αριστερός με κοινωνικό προσωπείο αν αυτό χρειαστεί. Καθοδηγείται πλήρως από τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής, την NSA, την CIA, την ΔΕΗ, την ΕΥΔΑΠ του γκόμενου της Δούρου και 2-3 άλλων αρκτικόλεξων που δεν σημαίνουν κάτι άλλα κάνουν μπούγιο.

Το όλο σχέδιο πήγαινε τέλεια μέχρι που ο μελλοντικός υπαρχηγός της Αντίστασης, Παναγιώτης Λαφαζάνης κατάλαβε ότι ο Τσίπρας έχει μητρική κάρτα αντί για καρδιά και αντιβάιρους αντί για εγκέφαλο και αποφάσισε να τον εξοντώσει αλλά αφού ψηφιστεί το 3ο μνημόνιο, για να μην λερώσει τα χαλιά στα κεντρικά της Κουμουνδούρου με λάδια μηχανής και παραφλού.

Χάρη σε αυτή τη χρονοτριβή το ρομπότ Τsipras – 4000, έβγαλε από την βουλή τον Λαφαζάνη και τους αντάρτες του και έμεινε κυρίαρχος να γυρίζει τα γρανάζια της Ευρώπης που αυτός έσωσε από βέβαιη καταστροφή, ανατινάζοντας κτίρια, οχήματα και το Σύνταγμα.

Η ΕuroNet, η εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει ρομπότ όπως το σούπερ εξελιγμένο μοντέλο της, Schäuble-12000 ΤDI με φιλτροχοάνη και 0-100 σε 9 δευτερόλεπτα κατάφερε να κυριαρχήσει και πάλι χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη που διαθέτει και έχει καταστρώσει σαφές σχέδιο ώστε να καταφέρνει να βάζει τσιπάκια στα γερμανικά αυτοκίνητα για να κοροϊδεύει τον κόσμο που τα αγοράζει και τι μέγεθος έχει το σωστό αγγούρι, άλλα δεν έχει σχέδιο αντιμετώπισης χρέους από κράτος μέλος της και την προσφυγική κρίση, κάνοντας τα ρομπότ της υπερβολικά χρήσιμα στο να ανοίγουν καπάκια από βαζάκια τουρσί.

Το μέλλον είναι εδώ και η Καθημερινή μας το παρουσιάζει, γιατί εμείς κάνουμε ρεπορτάζ, δεν σπάμε κριτσίνια.

Χάρης Ζάβαλος. Νόστιμον ήμαρ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top