Select Menu


Τις τελευταίες ημέρες είμαι απογοητευμένος γιατί βλέπω την Ευρώπη να κατακλύζεται από μετανάστες, πρόσφυγες και άλλους τριτοκοσμικούς.

Συγγνώμη, για αυτό μπήκαμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση;

Για να είμαστε παρέα με τους Αφγανούς, τους Σύρους, τους Ιρακινούς και όλους αυτούς τους άπλυτους;

Εμείς μπήκαμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για να κάνουμε παρέα με την βασίλισσα Ελισάβετ, τον Αλβέρτο του Μονακό και το διεθνές τζετ σετ.

Αν η Ευρωπαϊκή Ένωση σκοπεύει να επιτρέψει σε όλους αυτούς τους μίζερους και συφοριασμένους ανατολίτες να πατήσουν τα χώματα που πατάνε και οι Έλληνες, πρέπει να αποχωρήσουμε αμέσως από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Και δεν πρέπει μόνο να αποχωρήσουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά πρέπει να κλείσουμε και τα σύνορά μας για να μην μπαίνουν στη χώρα μας -και την μολύνουν- όλοι αυτοί οι μαυριδεροί μετανάστες που βρομάει το χνώτο τους από την πείνα.

Και μην διανοηθεί κανείς να με πει φασίστα, γιατί ο Φασισμός είναι δημιούργημα της Ευρώπης και ανήκει στην πολιτιστική κληρονομιά της Ευρώπης.

Ο Μουσολίνι εμπλούτισε τον πολιτισμό της Ευρώπης με τον Φασισμό, αν και για κάποια χρόνια είχε παρασυρθεί κι αυτός, και θαύμαζε τον Μπακούνιν.

Ο Φασισμός είναι κομμάτι της ευρωπαϊκής μας κληρονομιάς.

Και ο Ναζισμός είναι δημιούργημα της Ευρώπης. Όλα τα καλά από την Ευρώπη έχουν ξεκινήσει.

Υπάρχουν σήμερα εκατομμύρια φασίστες και ναζιστές στην Ευρώπη αλλά αυτοί είναι γνήσιοι Ευρωπαίοι. Καθαρόαιμοι.

Θέλω να χαιρετίσω την απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης να βάλει πρόσφυγες σε ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης και τις αποφάσεις των κυβερνήσεων άλλων ευρωπαϊκών χωρών να κλείσουν τα σύνορά τους και να χρησιμοποιήσουν όπλα και βία κατά των προσφύγων.

Άλλωστε και η βία είναι μέρος της Ιστορίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ευρώπης.

Δυο Παγκόσμιοι Πόλεμοι ξεκίνησαν από την Ευρώπη τον περασμένο αιώνα, και δεν τους ξεκίνησαν οι βρομεροί κομμουνιστές αλλά τα αδέλφια μας, οι καπιταλιστές.

Εντάξει, μπορεί σήμερα ο κάθε βλαμμένος και ξεπουλημένος δημοσιολόγος αστός στην Ελλάδα να ζητάει την καταδίκη της βίας από όπου κι αν προέρχεται, αλλά, δεν καταδικάζει την φρικαλέα βία της Γαλλικής Επανάστασης, όπου οι αστοί έκαναν τα κεφάλια να πετάνε προς όλες τις κατευθύνσεις.

Βέβαια, τότε δεν υπήρχαν ακόμα κομμουνιστές και αναρχικοί -για να τους κατηγορούμε για βιαιότητες-, οπότε η βία των αστών ήταν καλή.

Η Ευρώπη πρέπει να εξαφανίσει τους μετανάστες.

Με φασισμό, ναζισμό, στρατόπεδα συγκέντρωσης, θαλάμους αερίων, γκιλοτίνες και άλλα επιτεύγματα του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Ευρώ ή θάνατος!

Πιτσιρίκος

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top