Select Menu


Ανατρέψτε την πολιτική τής ναζιστικής Γερμανίας, η οποία μας σπρώχνει στις εκλογές, για να επαναφέρει στην εξουσία τους Γεωργιάδηδες και τους Λοβέρδους.

Το ΣΥΡΙΖΑ είναι η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ, η οποία ΔΕΝ μπορεί να εφαρμόσει το Μνημόνιο, που ως κόμμα υπέγραψε το ίδιο. ΟΛΟΙ οι ΑΛΛΟΙ μπορούν και είναι απολύτως ΕΤΟΙΜΟΙ να το εφαρμόσουν. Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ. Ακυρώστε τους σχεδιασμούς των ΝΑΖΙ.

Και ξαφνικά έγινε το "θαύμα", το οποίο συνέφερε τη Γερμανία και τους τοπικούς προδότες. Με την προκήρυξη των εκλογών εξαφανίστηκαν από μπροστά μας οι δωσίλογοι, οι ταγματασφαλίτες και οι προδότες. Δεν υπάρχουν πλέον προδότες, οι οποίοι πρέπει να τιμωρηθούν και εγκληματικές συμφωνίες, οι οποίες πρέπει να διερευνηθούν από τη Δικαιοσύνη. Όλα αυτά ανήκουν σε ένα παρελθόν, το οποίο έχει μπει σε κάποιο "συρτάρι" τής γερμανικής πρεσβείας. Το διακύβευμα τον νέων εκλογών είναι πλέον το ποιος μπορεί να διαχειριστεί τη "συμφωνία" με τους "θεσμούς". Τα Μνημόνια - σύμφωνα με τον "ήρωα-διαπραγματευτή" Πρωθυπουργό - θεωρούνται πλέον "λογικές" - έστω και όχι τέλειες - συμφωνίες, τις οποίες πρέπει ο λαός να τις σεβαστεί και οι κυβερνήσεις να αναλάβουν να τις διαχειριστούν υπεύθυνα.

Τα Μνημόνια, όπως τα ξέραμε, δεν υπάρχουν πλέον. Έχοντας το κάθε κυρίαρχο κόμμα ένα δικό του Μνημόνιο να "δικαιολογήσει", φτάσαμε στο σημείο να θεωρούνται αυτά πλέον ξεχωριστές κομματικές - πετυχημένες ή λιγότερο πετυχημένες - "προσπάθειες" προς τη "σωστή" κατεύθυνση της ευρωπαϊκής σωτηρίας τής πατρίδας. Σε αυτό το "κλαμπ" των μνημονιακών κομμάτων μπήκε και ο ΣΥΡΙΖΑ ...Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι προκάλεσαν τις εκλογές, για να τιμωρηθούν οι προδότες και να "σκιστούν" τα Μνημόνιά τους, αφού τους μιμήθηκαν, τώρα προκαλούν νέες εκλογές, προκειμένου ο λαός τού "αλτσχάιμερ" να τους εμπιστευτεί τη διαχείρισή τους. Με τη φωνή τού Τσίπρα ακούς τα λόγια τού Σαμαρά, τα οποία προηγουμένως ήταν τα λόγια τού Γιωργάκη.

...Καραμανλής, Παπανδρέου και Σαμαράς θα πρέπει να πανηγυρίζουν τη σωτηρία τους ...Ο Τσίπρας τους έσωσε. Το νέο Μνημόνιο της Αριστεράς "νομιμοποιεί" όλα τα προηγούμενα των Παπανδρέου και των Σαμαράδων ...Νέα ξεπουλήματα νομιμοποιούν τα παλιά. Με τα αεροδρόμια νομιμοποιείται το έγκλημα Καραμανλή να χρηματοδοτήσει τις ιδιωτικές τράπεζες με δημόσιο χρήμα ή η παράδοση του ΟΤΕ από τον Βενιζέλο. Νέα "κουρέματα" θα νομιμοποιήσουν τα παλιά PSI. "Σβήστηκαν" στην κυριολεξία όλα τα εγκλήματά τους. Εξεταστικές και προδοσίες θα παραδοθούν στους "γραφικούς", όπως φρόντισαν τα ΜΜΕ τής Διαπλοκής να παρουσιάσουν ...Τα ΜΜΕ των δωσίλογων, τα οποία τώρα πλέον "αναγνωρίζουν" την "ωριμότητα" του Τσίπρα.

Το ΔΟΛ, δηλαδή, το οποίο κάποτε ανήκε στον Χίτλερ και τον Γκέμπελς, σήμερα αναγνωρίζει την "ωριμότητα" του Alexis. Το ίδιο συμβαίνει και με το άλλο "διαμάντι" τής ελεύθερης, ανεξάρτητης και πατριωτικής δημοσιογραφίας, τον Κουρή. Αυτός, ο οποίος κάποτε μας επέβαλε τον πράκτορα Ανδρέα, σήμερα υμνεί τον συνάδερφό του Alexis. Και μόνον να δει κάποιος ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι υποστηρίζουν τον Τσίπρα, θα καταλάβει ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει, το οποίο δεν είναι εύκολα ορατό. Καιμόνον να αναλογιστεί κάποιος τι είδους λαϊκά ένστικτα και αντανακλαστικά ενεργοποιεί όλο αυτό το σιχαμένο παρακράτος κάθε φορά που εκδηλώνει μια προτίμηση, θα πρέπει να αρχίσει να ψυλλιάζεται ότι κάποιοι μεθοδεύουν πράγματα που δεν φαίνονται.
Ακόμα δηλαδή και τα γερμανικά μέσα, τα οποία "διαφημίζουν" την κυριαρχία Τσίπρα, το κάνουν απλά και μόνον γιατί γνωρίζουν ότι προκαλούν τα ελληνικά ένστικτα. Παίρνουν θέση υπέρ Τσίπρα, για να περιορίσουν τις πιθανότητές του να έχει ένα θετικό εκλογικό αποτέλεσμα, προκειμένου να δρομολογηθεί το σχέδιό τους. Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά; ...Ότι τις εκλογές τις επεδίωξε ο Τσίπρας όχι για να παραμείνει στη θέση τού Πρωθυπουργού, αλλά για να "δραπετεύσει" από αυτήν. Προφανώς έκανε όσα είχε δεσμευτεί να κάνει και τώρα θα δώσει τη μάχη τής προσωπικής του επιβίωσης.

Όταν πολεμάς έναν αντίπαλο μέχρι θανάτου, πολλές φορές πρέπει να κάνεις επιλογές, οι οποίες δεν έχουν ως ζητούμενό τους το ιδανικό, αλλά περιορίζονται στην αναζήτηση του απλώς καλύτερου δυνατού. Όταν δεν μπορείς να κάνεις αυτό που σε συμφέρει, πολλές φορές επιλέγεις να κάνεις αυτό, το οποίο δεν συμφέρει τον αντίπαλο. Όταν δεν μπορείς να τον χτυπήσεις απ' ευθείας, σε συμφέρει να τον παρασύρεις σε ένα περιβάλλον το οποίο τον εξασθενεί. Τι θέλουμε να πούμε στην προκειμένη περίπτωση; Το ιδανικό για τα συμφέροντα των Ελλήνων θα ήταν να μεθοδευτεί μια κατάσταση τέτοια, η οποία θα έφερνε στην εξουσία μια καθαρή και πατριωτική κυβέρνηση, η οποία θα προστάτευε τον λαό από τους ξένους ιμπεριαλιστές και θα τιμωρούσε τα καθάρματα που τον πρόδωσαν. Αυτό, όμως, τη δεδομένη στιγμή δεν γίνεται. Δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, οι οποίοι να διατίθενται ως επιλογές και ως εκ τούτου να τους προτείνουμε. Άρα; ...Άρα, πάμε αναγκαστικά στη δεύτερη επιλογή ...Να προτείνουμε αυτό, το οποίο ΔΕΝ συμφέρει τους ξένους "νταβατζήδες" και τους τοπικούς δωσίλογους.

Από τη στιγμή που γνωρίζουμε το κέρδος για το οποίο προκάλεσαν τις εκλογές, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ακυρώσουμε το κέρδος αυτό. Από τη στιγμή που η Μέρκελ μας αποκάλυψε ότι θεωρεί μέρος της λύσης του ελληνικού προβλήματος τη δρομολόγηση των εκλογών - με σίγουρο αποτέλεσμα την απώλεια της εξουσίας από τον Τσίπρα - , ευνόητο είναι ότι για εμάς αυτό είναι μέρος του δικού μας προβλήματος. Από τη στιγμή που γνωρίζουμε ότι τη ναζιστική Γερμανία τη βολεύουν οι εκλογές, προκειμένου να αποσύρει τον ΣΥΡΙΖΑ και να κλείσει με αυτόν τον τρόπο τον σχεδιασμό τής προδοσίας των Μνημονίων, εμείς αυτόν τον "κύκλο" πρέπει να τον βαστάμε "ανοικτό".

"Ανοικτός" θα παραμένει ο "κύκλος" των Μνημονίων για όσο διάστημα παραμένει στην εξουσία το κόμμα αυτό, το οποίο υπέγραψε το τελευταίο Μνημόνιο ...Για όσο διάστημα παραμένει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, που, ναι μεν είχε την προδοτική ηγεσία να υπογράψει ένα Μνημόνιο, αλλά δεν έχει τον κομματικό κορμό να το εφαρμόσει. Για όσο διάστημα παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία - και άρα αυτός που υπέγραψε το Μνημόνιο, χωρίς να μπορεί να το εφαρμόσει - πάντα υπάρχει η δυνατότητα να πυροδοτηθεί - ακόμα και άθελά τους - το ΟΧΙ τού δημοψηφίσματος. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ φύγει από την εξουσία και την εφαρμογή τού Μνημονίου την αναλάβουν οι αδίστακτοι Γεωργιάδηδες και οι Λοβέρδοι, το "ΟΧΙ" του Δημοψηφίσματος πηγαίνει οριστικά στα σκουπίδια.

Οι πολίτες, δηλαδή, οι οποίοι ψήφισαν ΟΧΙ ή κι αυτοί οι οποίοι απείχαν από το δημοψήφισμα, πρέπει στις προσεχείς εκλογές να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, για να μην αφήσουν να "σφραγιστεί" η επιλογή τής σύγκρουσης. Πρέπει με την ψήφο τους να ακυρώσουν τη γερμανική μεθόδευση ...Να τους "χτυπήσουν" τώρα, που ο Τσίπρας δρομολογεί την προσχεδιασμένη "δραπέτευσή" του. Τη μεθοδεύει με τρόπο ύπουλο, ζητώντας το αδύνατο. Ζητάει - μετά τη διαπραγματευτική ξευτίλα του - την αυτοδυναμία από τον λαό, τη στιγμή που δεν το κατάφερε αυτό ούτε στην εποχή τού μεγάλου ψέματος. Ζητάει την αυτοδυναμία τη στιγμή που κατεβαίνει στις εκλογές με μισό κόμμα. Δηλώνει ότι θα συνεργαστεί μόνον με τους ΑΝΕΛ, τη στιγμή που το κόμμα του έχει διασπαστεί σε δύο μεγάλα κομμάτια και οι ΑΝΕΛ είναι άγνωστο αν θα καταφέρουν να μπουν στη Βουλή.

Θέλοντας λοιπόν να "δραπετεύσει", αλλά όχι να "αυτοκτονήσει", δίνει τώρα τη μάχη με τον απόλυτο τρόπο των "Μαυρογιαλούρων". Επέλεξε ως ημέρα εκλογών την 20η Σεπτεμβρίου, ώστε να μην αισθανθούν οι Έλληνες τις συνέπειες των επιλογών του και κινηθούν στις εκλογές τιμωρητικά εναντίον του ...Τόσο τιμωρητικά, που να του στερήσουν ακόμα και την ηγεσία του "κουτσουρεμένου" πλέον ΣΥΡΙΖΑ. Το ιδανικό για τον Τσίπρα είναι να δραπετεύσει με ένα ισχυρό κόμμα, ώστε να διεκδικήσει την "ασφάλεια" της αντιπολίτευσης. Να φορτώσει σε άλλους το Μνημόνιο και αυτός να κρίνει εκ του ασφαλούς σαν ο αρμόδιος που τον "έριξαν" οι αποστάτες και δεν μπόρεσε να μας "σώσει" με τους "ιδανικούς" χειρισμούς του.

Γι' αυτόν τον λόγο τον εξυπηρετεί αυτή η ημερομηνία. Τα εκκαθαριστικά τού ΕΝΦΙΑ δεν θα έχουν φτάσει σ' αυτούς, οι οποίοι πίστεψαν ότι ο Τσίπρας θα τον καταργούσε. Οι συνταξιούχοι δεν θα έχουν εισπράξει τη μειωμένη σύνταξή τους απ' αυτόν που "ορκιζόταν" ότι θα τους την αυξήσει. Γνωρίζοντας κάποιος τα αφεντικά όλων αυτών των σταλινικών, ευνόητο είναι ότι θεωρούμε δεδομένο πως η "σύγκρουση" μεταξύ Τσίπρα και Λαφαζάνη είναι απολύτως "στημένη", για να "δραπετεύσουν" καί οι δύο από την κυβέρνηση του τρίτου Μνημονίου και ταυτόχρονα να μην αφήσουν ούτε την επιλογή τής δραχμής ή της σύγκρουσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση σε κάποιον εκτός κυκλώματος.

Μεγάλο θύμα αυτής της συνωμοσίας μεταξύ των δύο αυτών σταλινικών είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, την οποία χρησιμοποίησαν για να "εξευτελίσουν" τις λειτουργίες τής Βουλής και τώρα την "σπρώχνουν" προς τον Λαφαζάνη, προκειμένου εν αγνοία της να βοηθήσει τα σχέδια "δραπέτευσης" του Τσίπρα. Δίνουν την όποια δημοφιλία της στον ατάλαντο Λαφαζάνη και αφήνουν τον Τσίπρα να δημιουργεί το δικό του ιδιόκτητο ΣΥΡΙΖΑ στο μέγεθος που θα του επιτρέπει την δια βίου αποκατάστασή του. Αυτό είναι το σχέδιο τους. Βάζουν τον Λαφαζάνη να λειτουργήσει σαν "σφουγγάρι", που θα απορροφήσει από το ΣΥΡΙΖΑ όλα τα στελέχη εκείνα, τα οποία θα μπορούσαν να απειλήσουν την κομματική παντοκρατορία τού Τσίπρα.

Με τον τρόπο αυτόν απαλλάσσουν τον Τσίπρα από την εσωτερική κομματική αντιπολίτευση. Του δίνουν τη δυνατότητα να μετατρέψει το κόμμα σε ιδιωτικό του "φέουδο", στο οποίο δεν θα απομείνει κανένας που να μπορεί να τον αμφισβητήσει σε οποιαδήποτε κομματική διαδικασία ...Στην πραγματικότητα "αυτοκτονούν" όσα στελέχη τού ΣΥΡΙΖΑ εγκαταλείπουν το κόμμα, επειδή διαφωνούν με τον Τσίπρα. Απεμπολούν δικά τους δικαιώματα και παραδίδουν τα "κλειδιά" τού δικού τους κόμματος στη συμμορία των Τσιπροπαππάδων, η οποία ελέγχεται από τους δανειστές. "Στεναχωριέται" ο Τσίπρας με αυτές τις αποχωρήσεις όσο "χαιρόταν" όταν έβλεπε το δικό του "ΟΧΙ" να θριαμβεύει.

Όλα δηλαδή αυτά τα οποία βλέπουμε και τα οποία φαινομενικά τον θίγουν, είναι απολύτως επιθυμητά και ως εκ τούτου "στημένα". Εκ του πονηρού κάποιοι τον εμφανίζουν να πέφτει "θύμα" σκληρών επιθέσεων. Κάποιοι εκ του πονηρού ωθούν απολύτως οργανωμένα τα αντιδραστικά στελέχη προς την "έξοδο" και άρα προς την "εκτόνωση" και δεν αφήνουν την ενδοκομματική αμφισβήτηση προς τον Τσίπρα να "βράζει", μέχρι να κινηθούν εναντίον του με σκοπό να τον ανατρέψουν. Αφήνεται να εννοηθεί ότι ο Τσίπρας ενοχλείται με την εγκατάλειψη, ενώ αυτός βολεύεται με την οικειοθελή αποχώρηση όλων των ισχυρών κομματικών του αντιπάλων.

Αυτό είναι το σχέδιο των δανειστών για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους εξυπηρετεί σε όλες τις απαιτήσεις τους. Γι' αυτόν τον λόγο χρησιμοποίησαν τον Λαφαζάνη, ο οποίος θα προκαλούσε σαν "λαγός" έναν πανικό ανάμεσα στα στελέχη. Θα "έτρεχε" ο ίδιος πρώτος εκτός κόμματος και ενστικτωδώς θα τον ακολουθούσαν κι άλλα μεγαλοστελέχη. Τώρα ο Τσίπρας με το "όπλο" της λίστας και έχοντας "ξεφορτωθεί" μεγάλο μέρος ισχυρών στελεχών, μαζεύει δηλώσεις "υποταγής" από όσους θέλουν να συνεχίσουν να βολεύονται ως βουλευτές ή στελέχη ενός κόμματος με μεγάλη κρατική χρηματοδότηση. Ο κύριος "όγκος" των διαφωνούντων και των αμφισβητιών "δένεται" με τον προβοκάτορα Λαφαζάνη και εξουδετερώνεται ως αντίπαλος για τον Τσίπρα. Ο προδότης απαλλάσσεται από τις "τάσεις" - και παρ' όλη την εκκωφαντική του ήττα στην Ευρώπη - αποκτά - ελέω Γερμανίας - ένα ολοκαίνουριο ιδιόκτητο και απολύτως ελεγχόμενο κόμμα.

Με τον τρόπο αυτόν καλύπτουν ολόκληρο το "φάσμα" των επιλογών που έχει ο λαός ...Μονά-ζυγά δικά τους. Εξουδετερώνουν την Κωνσταντοπούλου ως απειλή για τον προδότη, παρασέρνοντάς την μακριά από το κόμμα, και ταυτόχρονα δίνουν στον δικό τους Λαφαζάνη τη δυνατότητα να διαχειρίζεται μόνος του ακόμα και την ύστατη επιλογή τού λαού, που είναι αυτή της σύγκρουσης με την Ε.Ε.. Ακόμα δηλαδή και την άποψη εκείνη, την οποία τα αφεντικά τη θεωρούν ανεπιθύμητη, θέλουν να την παραδώσουν σε επιθυμητά πρόσωπα ...Πρόσωπα ελεγχόμενα, όπως ο κολλητός τού Κόκκαλη, ο οποίος στα γεράματα παριστάνει τον επαναστάτη.

Σηκώνει ο χέρι του ο βαψομαλλιάς "επαναστάτης" και δεν ξέρεις αν κάνει το σήμα τής νίκης ή αν ζητάει από κάποιον γιατρό διπλή δόση φαρμάκου. Εννοείται ότι κάθε ψήφος στον Λαφαζάνη είναι υπέρ των αφεντικών και των δωσίλογων. Εννοείται ότι θα είναι καταστροφική επιλογή για ολόκληρη την Ελλάδα αν η Κωνσταντοπούλου εγκαταλείψει τον ΣΥΡΙΖΑ - του οποίου ένας εκ των ιδρυτών του είναι και ο πατέρας της - και τον αφήσει "λεία" στον Τσίπρα. Θα είναι τραγικό αν τον αφήσει να ελέγξει μόνος του τη μελλοντική αξιωματική αντιπολίτευση. Πρέπει να παραμείνει - μαζί με τη Μακρή - στο κόμμα και να κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες, οι οποίες θα τον φέρουν απέναντι στα στελέχη και τους ψηφοφόρους τού κόμματος, προκειμένου ν' ανατραπεί, ν' απομονωθεί και να τιμωρηθεί για την προδοσία του.

Με μια Βουλή με Πρωθυπουργό τον Μεϊμαράκη - επικεφαλής μιας Κυβέρνησης Γεωργιάδηδων και Λοβέρδων - και με αξιωματική αντιπολίτευση έναν ιδιόκτητο από τον Τσίπρα ΣΥΡΙΖΑ, έχει "τελειώσει" για πάντα το ελληνικό κράτος. Ο έλεγχος αυτής της Βουλής θα βρίσκεται μόνιμα στα χέρια τής γερμανικής πρεσβείας ...Της πρεσβείας που έτσι κι αλλιώς ελέγχει τα "τζάκια" των παλιών δωσίλογων και θα ελέγχει επίσης ένα σώμα της Βουλής, το οποίο στο σύνολό του έχει ψηφίσει τα Μνημόνια και άρα υποχρεούται να τα στηρίξει με κάθε τρόπο. Με κυβέρνηση το "μαγαζί" τού χοντρού της Ραφήνας και αντιπολίτευση το "μαγαζί" τού Alexis, η Γερμανία θα έχει κερδίσει έναν πόλεμο, χωρίς να έχει ρίξει ούτε μία "τουφεκιά".

Γι' αυτόν τον λόγο θεωρεί η Μέρκελ ότι οι εκλογές, που προκήρυξε ο Τσίπρας, είναι μέρος τής λύσης του προβλήματος ...Τής λύσης, όμως, που συμφέρει τους Γερμανούς και όχι τον ελληνικό λαό ...Της λύσης, που συμφέρει την Goldman Sachs, την Siemens και βέβαια τον Γεωργίου, τον Στουρνάρα, τον Βουρλούμη, τον Σκαρπέλη, τον Τσαμάζ και τα άλλα "παιδιά" των "Χριστοφοράκων" και των Κοκκάληδων. Θα ολοκληρωθεί ένας σχεδιασμός, ο οποίος εξυπηρετεί τους Καραμανλήδες, τους Μητσοτάκηδες, τους Παπανδρέου και τους Σαμαράδες. Όλη η "χλαπάτσα" τής Μεταπολίτευσης θα σωθεί από μια Κυβέρνηση-Μεϊμαράκη με υπουργούς Γεωργιάδηδες, Βορίδηδες και Λοβέρδους. Όλη η "χλαπάτσα" τής Μεταπολίτευσης θα σωθεί με μια αντιπολίτευση που θα ασκεί το ιδιόκτητο κόμμα τού Τσίπρα ...Του νέου "παπατζή" τής πολιτικής, εφόσον κάνει την "καριέρα" τού "γέρου της Δημοκρατίας".

Ολόκληρη η ελληνική Βουλή υπό την απόλυτη ομηρία τους. Απόλυτα εκβιάσιμοι οι πάντες. Απόλυτα σίγουροι οι Γερμανοί πως οι Έλληνες πολιτικοί τού μέλλοντος δεν θα διεκδικήσουν ποτέ το δίκιο τής χώρας ...Ότι δεν θα οδηγήσουν σε καταδίκες τις γερμανικές εταιρείες, οι οποίες διέφθειραν τους πάντες και μας οδήγησαν στην καταστροφή ...Ότι δεν θα οδηγήσουν τη Γερμανία σε δικαστήρια, προκειμένου να καταβάλει τα οφειλόμενα στον ελληνικό λαό ...Ότι δεν θα ψάξουν να βρουν ευθύνες για τα Μνημόνια, εφόσον οι προδότες θα είναι αυτοί οι οποίοι θα τα εφαρμόζουν. Σε αυτό το παιχνίδι τού "μαντρώματος" του πολιτικού προσωπικού τούς είναι απαραίτητοι οι φασίστες της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ. Χωρίς αυτούς τους φασίστες δεν θα υπάρξει περίπτωση να υπάρξει η σωτήρια για τους δωσίλογους Κυβέρνηση Μεϊμαράκη, η οποία θα αναλάβει την πιο βρόμικη δουλειά τής Μεταπολίτευσης. 
 
Ο Ελληνικός λαός πρέπει να "ξυπνήσει" από τον λήθαργο. Πρέπει να καταλάβει τι συμβαίνει και να αντιδράσει σωστά ...Να επιχειρήσει, αν όχι να ακυρώσει τα σχέδια τού Βερολίνου, τουλάχιστον να τα δυσχεράνει το δυνατόν. Οι επιλογές του είναι ελάχιστες, αν σκεφτεί κάποιος ότι οι εκλογές θα γίνουν από τον "δημοκράτη" Alexis με λίστα. Ούτε καν την επιλογή να "σπρώξει" ο λαός νέους ανθρώπους στη Βουλή δεν έχει ...Ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν ψηφίσει Μνημόνια και είναι άγνωστοι στη γερμανική πρεσβεία ...Ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν προηγούμενη "φθορά" από διαπλοκές τής εξουσίας ...Ανθρώπους, οι οποίοι αποκλείεται να βρίσκονται σε λίστες Siemens, Goldman Sachs κλπ. ...Ανθρώπους, που, ακόμα κι αν δεν είναι "καθαροί", τουλάχιστον θα είναι άγνωστοι για τους Γερμανούς εκβιαστές.

Το μόνο που απομένει είναι αυτό το οποίο προτείνουμε. Εκεί όπου πατάει "φρένο" το σύστημα, ο λαός να πατήσει "γκάζι". Τώρα που θέλει το σύστημα να βγάλει τον Τσίπρα από το "παιχνίδι" για να τον "σώσει", να τον αναγκάσει ο λαός να μείνει μέσα και να "καεί". Κάποτε ο Τσίπρας είχε απειλήσει τους εχθρούς του ότι θα τους ταράξει στη νομιμότητα. Τώρα εμείς πρέπει να τον ταράξουμε στην "πρωθυπουργία". Μόνο με ελικόπτερο πρέπει να μπορεί να φύγει από το Μαξίμου και όχι με την ψήφο μας ...Απλά πράγματα ...Πρέπει ο λαός να τοποθετήσει στα χέρια του όλη τη δύναμη του "ΟΧΙ", όπως τοποθετείται μια βόμβα στα χέρια κάποιου ομήρου ...Ομήρου, όμως, στη διάθεση του λαού.

Ο Τσίπρας πρέπει να έχει μόνον δύο επιλογές στα χέρια του ...Είτε θα φύγει από το Μαξίμου με ελικόπτερο - και άρα ως εχθρός τού λαού - είτε θα βγει από την πόρτα, για να ακυρώσει το Μνημόνιο ως εχθρός των Γερμανών. Η "βόμβα" τής πρωθυπουργίας τού "ΟΧΙ" είτε θα σκάσει στα χέρια του για να τον καταστρέψει είτε θα πεταχτεί στην πλευρά των Γερμανών για να τους χαλάσει τα σχέδια. Ο Τσίπρας είναι ο μόνος που μπορεί να το κάνει, γιατί είναι αυτός ο οποίος το έχει υπογράψει και είναι ο ίδιος που έχει πάρει εντολή να το ακυρώσει από το ΟΧΙ τού λαού.

Μέχρι τότε θα πρέπει να μείνει εκεί όπου βολεύει τον λαό να βρίσκεται και είναι στο "παγιδευμένο" μέγαρο Μαξίμου. Όπως τον κάναμε να κλάψει, όταν μας ζήτησε "ΟΧΙ" και του το δώσαμε, έτσι πρέπει να τον ξαναψηφίσουμε τώρα που μας το ζητάει και πάλι, χωρίς να το θέλει πραγματικά...Πρέπει να μείνει εκεί μέχρι να πει τον Δεσπότη Παναγιώτη. Θα πρέπει να μείνει εκεί ως ο πιο άχρηστος ηγέτης τής ελληνικής ιστορίας ...Αυτός, που κατά δική του δήλωση πήγε σε μια μάχη και την έχασε, γιατί στην καλύτερη περίπτωση πήγε "αδιάβαστος", υποτιμώντας τη δύναμη των αντιπάλων του ...Αυτός, που γι' αυτήν την ηλιθιότητά του όχι μόνον δεν ψάχνει έναν βόθρο να βουτήξει, αλλά ζητάει ξανά την ψήφο του λαού. Έχει το θράσος μάλιστα να ισχυρίζεται ότι τον γλίτωσε και από "εμφύλιο" πόλεμο.

Σε έναν κόσμο, ο οποίος σύντομα θα φτάσει στα όριά του - και πέρα απ' αυτά - , θα πρέπει ο Τσίπρας να είναι αυτός ο οποίος θα τον αντιμετωπίσει, γιατί αυτός τον έφτασε στο σημείο αυτό. Αυτό είναι το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι ο Τσίπρας να βρεθεί απέναντι στον εξοργισμένο κόσμο, ο οποίος εξαιτίας του δεν θα μπορεί πλέον να επιβιώσει. Θεωρούμε βέβαιο ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ και πρέπει να τον καθηλώσουμε στη θέση του, μέχρι να έρθει σε σύγκρουση είτε με τον λαό είτε με τα αφεντικά του. Ο νέος "Γεώργιος Παπανδρέου" πρέπει να εγκλωβιστεί στο Μαξίμου πριν εξελιχθεί το σχέδιο διαφυγής και "δραπετεύσει" για πάντα. Πρέπει να τιμωρήσουμε σκληρά τον μεγαλύτερο παπατζή τής Μεταπολίτευσης.

Μετά τη στάση του και την "στροφή" 180ο στις διαπραγματεύσεις, δεν μπορούμε να τον δούμε ως αθώο σε καμία περίπτωση. Με κίνδυνο της ζωής του έδωσε στους δανειστές μια υπογραφή αξίας 300 δισεκατομμυρίων ευρώ και εξασφάλισε άπαξ την ατιμωρησία στους διεθνείς τοκογλύφους και τους ντόπιους δωσίλογους. Τέτοιες υπογραφές μόνον οι βλάκες μοιράζουν τζάμπα και ο Τσίπρας δεν φαίνεται τέτοιος. Ειδικά ο Τσίπρας με το βεβαρημένο παρελθόν "εξ απαλών ονύχων". Ένας γιος χουντικών, ο οποίος στα δεκαέξι του παρίστανε τον κομμουνιστή και έκανε deals - πίσω από την πλάτη των συναγωνιστών του - με την Παναγιωταρέα για την προσωπική του ανάδειξη.
Αυτός ο παιδιόθεν αδίστακτος άνθρωπος στα σαράντα του - και χωρίς να έχει εργαστεί ΠΟΤΕ εξαιτίας των "κόλπων" του - , γιατί να μην "πουλήσει" κρίσιμες διαπραγματεύσεις, για να γίνει και ΠΛΟΥΣΙΟΣ; Όταν είσαι τέτοιος άνθρωπος και με μια "κωλοτούμπα" μπορείς να εξασφαλίσεις και τα τρισέγγονά σου, θα την κάνεις ακόμα κι αν χρειαστεί να "πουλήσεις" έναν λαό ...Ακόμα κι αν χρειαστεί να αγνοήσεις ένα ολόκληρο Δημοψήφισμα, που είχες την ατυχή έμπνευση να προκαλέσεις, ώστε να δημιουργήσεις "άλλοθι". Κάπου σε αυτόν τον Πλανήτη θεωρούμε δεδομένο ότι κάποιοι δικηγόροι μετράνε τα χρήματα του Mr. Tsipras. Θα μπει κι αυτός στο κλαμπ των Καραμανλήδων, Παπανδρέου, Σαμαράδων και Μητσοτάκηδων, οι οποίοι θα ανησυχούν για την κατάσταση στα διεθνή χρηματιστήρια και την πορεία των επενδύσεών τους.

Τραϊανού Παναγιώτης
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο Β’

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top