Select Menu


Η εικόνα που υπάρχει σήμερα στη χώρα ενόψει των εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου, είναι η εξής: Πολιτικοί, κόμματα, ολιγαρχικά ΜΜΕ -και όλο το σύστημα- είναι σε τρομερή κωλοπιλάλα, ενώ οι πολίτες αδιαφορούν πλήρως. Από τη μια δημοσκοπήσεις, debate, φωνές και αντάρες, και από την άλλη μια …βροντερή σιωπή, που υπόσχεται πολλά.

Πραγματικά, ποτέ άλλοτε -στην διάρκεια της μεταπολίτευσης-, δεν ήταν τόσο αλλού οι πολίτες από τα κόμματα.

Συμβαίνουν αυτά στα προτεκτοράτα.

Όταν η πολιτική ηγεσία του τόπου έχει παραδώσει εντελώς την χώρα, οι πολίτες έχουν χρέος να μην τους ακολουθήσουν.

Είναι υγιής η αντίδραση της ελληνικής κοινωνίας, είτε εκφραστεί με μαύρο στις εκλογές, είτε επιλέξει το λευκό ή την εποχή.

Οι εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου δεν έχουν καμία απολύτως σημασία.

Αυτό -το να μην έχουν σημασία οι εκλογές- το πέτυχαν τα κόμματα των ελληνικών κυβερνήσεων που τώρα διεκδικούν την ψήφο μας, για να συνεχίσουν το ξεπούλημα της χώρας.

Δεν πρέπει να γίνουμε συμμέτοχοι στο ξεπούλημα της χώρας και των πολιτών.

Δεν θα πω σε κανέναν τι να κάνει στις εκλογές γιατί δεν πρέπει να κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε και που δεν θέλουμε να μας κάνουν.

Μας έχω εμπιστοσύνη, όμως.

Θα τους κάνουμε μεγάλη έκπληξη.

Και το σημαντικότερο από όλα:

Στις 21 Σεπτεμβρίου, την επόμενη των εκλογών, πρέπει να είμαστε ενωμένοι.

Θα είμαστε.

Πιτσιρίκος

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top