Select Menu


Πολλά τα εγκλήματαπου έγιναν τα τελευταία πέντε χρόνια εναντίον του λαού και της ιδιωτικής καικρατικής περιουσίας, δηλαδή και πάλι εναντίον του λαού.

Και όταν λέμε εγκλήματα,κυριολεκτούμε.
Εγκλήματα! Απ' αυτά που μπορούν σε κάθε δικαστήριο χώρας με υπαρκτή δικαιοσύνη να δικαστούν και να καταδικαστούν ως και στην έσχατη των ποινών.

Είναι πάρα πολλά για να μείνουν αναπάντητα. Είναι πολύ ωμά και εκ προμελέτης για να μείνουν ατιμώρητα.

Και δεν είναι μόνο τα μνημόνια. Αυτά είναι η κορυφή του παγόβουνου.
Στα χρόνια αυτά έχουν ψηφιστεί δεκάδες εφαρμοστικοί νόμοι, και εκατοντάδες τροπολογίες.
Τροπολογίες και νόμοι που απονευρώνουν την δυνατότητα αντίδρασης των πολιτών στηνληστεία της περιουσίας του, ιδιωτικής και κρατικής, ξεπούλημα-χάρισμα δημόσιας περιουσίας,  που συντελείται με την συνεργασία συγκεκριμένης μερίδας του πολιτικού κόσμου, απατεώνων-καναλαρχών και επιχειρηματιών, εφοπλιστών, τοκογλύφων, ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!

Νόμοι φορομπηχτικοί, άδικοι και ισοπεδωτικοί, νόμοι αντισυνταγματικοί, έκτακτες και μόνιμες οριζόντιες εισφορές, κλοπή αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων, νοσοκομείων, συλλόγων, κρατικών οργανισμών, μιά κακουργία απίστευτη! 

Με χειρότερους απ' όλους, τους νόμους που φροντίζουν να μένουν ατιμώρητοι τόσο οι εγκληματίες πολιτικοί και οι συνεργοί τους, καθώς και να νομιμοποιούνται οι εγκληματικές πράξεις τους εναντίον λαού και κράτους.

Ύστατο και σημειολογικό έγκλημα, η αποδοχή της άκρως ειρωνικής και χλευαστικής προσφοράς γερμανικής εταιρείας που υπήρξε η ναυαρχίδα της σχέσης διαφθοράς μεταξύ εταιρειών και πολιτικού κόσμου, ( μιά διαφθορά που κόστισε στον ελληνικό λαό δισεκατομμύρια ευρώ που μπήκαν σε ιδιωτικές πολιτικές και επιχειρηματικές τσέπες, αλλά τις χρεώθηκε το κράτος, καθώς και του κόσμου τα αμφισβητούμενης αξίας προϊόντα και παροχές ''υπηρεσιών'') προσφορά κάποιων λίγων εκατομμυρίων ευρώ ως ''επανόρθωση'', και που θα διατίθονταν ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!!!

Τέτοια ειρωνία!
Τέτοια κακουργία!
ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ!

Και μείς συρόμαστε σε εκλογές!
Λες κι αυτές θα λύσουν τίποτα.
Λες και με αυτές θα τιμωρηθούν οι ένοχοι, λες και θα ανασκευαστούν τα εγκλήματα εναντίον του λαού!

Στους εγκληματίες, και μάλιστα τέτοιους εγκληματίες αρμόζει τιμωρία σκληρή, παραδειγματική και αδυσώπητη.

Θα έρθει με κάποιες εκλογές;
Θα έρθει με κοινωνική και λαϊκή επανάσταση;
Θα δείξει.

Η ουσία όμως είναι πως ΠΡΕΠΕΙ να έρθει!..

Ουδέν Σχόλιον

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top