Select Menu


Καταπληκτικές στιγμές, ή μάλλον ιστορικές θα έλεγα. Εκλογές ξανά μέσα σε ένα 6μηνο. Συνέβη λοιπόν αυτό που, λίγο πολύ, λέγανε όλοι από την αρχή, περί αριστερής παρένθεσης θέλω να πω. Όχι, βέβαια, πως ήτανε αριστερή ετούτη η φαρσοκωμωδία αλλά άστους να λένε.

Και τώρα πωπω, τι να πρωτοψηφίσεις όμως.

Απ’ όλα έχει ο μπαξές! Μπλε κουραμπιέδες, πράσινα άλογα, κόκκινα σταφύλια, μαύρες σταφίδες, μώβ μελιτζανοσαλάτα… τι να πρωτοδιαλέξεις δηλαδή.

Το ένα κόμμα χειρότερο απ’ τ’ άλλο

Θες τους προηγούμενους δοκιμασμένους; Έχει Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, Νέο ΠΑΣΟΚ, και Παπανδρέου.

Θες κάτι νέο και φρέσκο; Έχει Ακροδεξιές να φάνε κι οι κότες, από τα ρυάκια τα ρηχά, μέχρι και πιο βαριές και εθνικοσοσιαλιστικές καταστάσεις, γιατί πραγματικά οι μετανάστες φταίνε για όλα!

Θες κάτι παλαιομοδίτικο με στυλ; Έχει κόκκινους χειμώνες, που ζουν ακόμη στην εποχή του εμφυλίου!

Μάλλον στα μικρά κόμματα θα καταφύγουμε φέτος. Αλλά το πρόβλημα είναι πως τα μικρά κόμματα δεν κάνουν μεγάλο γδούπο στην κάλπη.

Άντε 3 χρόνια ο ένας, μετά 6 μήνες. Όσο πάει μειώνεται η θητεία.

Εγώ λέω, πάντως, πως οι Ευρωπαίοι θα έπρεπε να μας ξαναστείλουν τον «Έλληνα» βασιλέα, μιας και εκείνος εξ αιτίας δημοψηφίσματος έφυγε ο καημενούλης.

Όχι τίποτε, αλλά έτσι θα είμαστε και επίσημα έναν αιώνα πίσω, μιας και τότε, οι πιο τυχερές κυβερνήσεις διαρκούσαν κανένα 4μηνο, πριν ο βασιλέας βρει καλύτερα τσιράκια για την βασιλευομένη δημοκρατία του.

Αλλά τι τα λέω; Αυτήν την φορά, δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να ψηφίσω. Κόλλησα σε ένα δέντρο και περιμένω τους ναυαγοσώστες να με σώσουν.

Ευρωπαϊκή Ένωση των λαών και παραθεριστικά προτεκτοράτα κάτσε καλά.

Με ελπίδα (ελπίζω)

Homo Kafrus

Υ.Γ.1. Κάθε μισό χρόνο εκλογές, μέχρι να βγουν οι κατάλληλοι υποψήφιοι στα μάτια των καλών, χρυσών, πανάγαθων, φίλων Ευρωπαίων.

Υ.Γ.2. «Οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι, και οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι…» τα Μ.Μ.Ε., πώς φαίνεται πόσο στρατευμένα είναι. Όχι πως δεν είναι φίλοι μας οι ευρωπαίοι συμπολίτες μας, αλλά οι κυβερνήσεις τους λιγάκι χλωμό· ας πούμε. με τον κ. Ολάντ δεν θα ήθελα να είμαι φίλος. Θα μαλώναμε για το ποιος έχει το καλύτερο τυρί. Και όλοι ξέρουμε πως η φέτα και η γραβιέρα δεν ξεπερνιούνται.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top