Select Menu


Εϊ, ΕΣΥ... ναι σε σένα μιλάω!

Σε σένα που είπες ΟΧΙ στους Σαμαροβενιζέλους αλλά ο Τσίπρας είπε ΝΑΙ σε αυτούς!

Σε σένα που είπες ΝΑΙ στην Δημοκρατία αλλά σου ήρθε ΟΧΙ από τους νεοναζί του Βερολίνου!

Σε σένα που είπες ΟΧΙ σε όσους σε έκλεβαν τόσα χρόνια αλλά ο Τσίπρας δεν είπε ΝΑΙ στη διώξή τους, κι αισθάνεσαι ότι δεν θα το πει ποτέ!

Σε σένα που είπες ΝΑΙ στην Αλλαγή και σου είπαν ΟΧΙ, δεν εισαι έτοιμος ακόμα!

Σε σένα που είπες ΝΑΙ θέλω να'μαι υπερήφανος αλλά σου είπαν ΟΧΙ, αυτό μπορεί να μην απαγορεύεται, αλλά δεν επιτρέπεται κιόλας!!!

Σε σένα που ψήφισες ΟΧΙ στο δημοψήφισμα αλλά σου ήρθε τελικά ενα μεγαλοπρεπέστατο ΝΑΙ κατακέφαλα!

Και σε σένα που ψήφισες ΝΑΙ στο δημοψήφισμα αλλα σου ήρθε απλά ένα ΟΧΙ στον Σαμαρά και στον Βενιζέλο. Κατά τ άλλα όλα καλά!

Σε σένα που λες ΟΧΙ στο ευρώ αλλά φοβάσαι μέσα σου ότι με την δραχμή θα δυσκολευτείς παραπάνω!

Ακόμη και σε σένα που λες ΝΑΙ στο ευρώ αλλά θέλεις να έχεις την άπλα που είχες με την δραχμή και κρυφονειρεύεσαι να στη φέρουν με το ζόρι! Κρυφονειρεύεσαι δηλαδή ενα ΟΧΙ!!!

Σε σένα μιλάω φίλε μου, σε σένα που υπολόγιζες, ότι το ΟΧΙ είναι ΟΧΙ και το ΝΑΙ είναι ΝΑΙ!

ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

Το ΟΧΙ στην Ελλάδα σημαίνει ΝΑΙ !

Και να μην έχεις καμιά αμφιβολία ότι το ΝΑΙ σημαίνει πάλι ... ΝΑΙ !

Στην έχουν στήσει ! Και στο δόκανο πάνω γράφει το όνομα και το ΑΦΜ σου!

Θα το καταλάβεις σιγά σιγά, όσο πλησιάζει ο Σεπτέμβριος! Και η αισθαντικότητά σου θα κορυφωθεί μέχρι τον Δεκέμβριο, οταν θα ζήσεις μια απίστευτη παγκόσμια κρίση με έπαθλο 26.5 τρις δολλάρια για το νικητή!

Δεν έχω καμιά συμβουλή πια να σου δώσω ! Απλά κοίταξε αριστερά, κοίταξε δεξιά και θα βρεις 11 εκατομύρια ανθρώπους στην ίδια κατάσταση με σένα που πιστευουν ότι διαφέρουν από σένα!! Τόσο αιθεροβάμονες όλοι μας!

Πάψε πια να πιστεύεις ότι η επανασταση γίνεται με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ!

Η επανάσταση θα γίνει όταν καταλάβεις ότι ο διπλανός σου, θα πάψει να ψάχνει έναν ηγέτη ! Θα γίνει ο ίδιος ηγέτης του εαυτού του και θα συντρίψει κάθε λογής πλανόδια πολιτικά παρτάλια που λανσάρονται ως σωτήρες!

Κι αυτή τη φορά ... δεν έχει υστερόγραφο...

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top