Select Menu



Η γερμανική Βουλή υπερψήφισε το τρίτο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας αλλά η απόφαση μπορεί να κριθεί άκυρη, αφού η συνεδρίαση της γερμανικής Βουλής έγινε στο φως της ημέρας και όχι μέσα στη μαύρη νύχτα, όπως συμβαίνει στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία.

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε απηύθυνε έκκληση προς τους Γερμανούς βουλευτές να υπερψηφίσουν το τρίτο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας, ώστε να συνεχίσει η γερμανική κυβέρνηση να κονομάει δεκάδες δισεκατομμύρια και να καβατζώνει τον δημόσιο πλούτο της Ελλάδας.

Ο κ. Σόιμπλε είπε ακόμα πως η Ελλάδα χρειάζεται αυτά τα χρήματα για να πάρει μπροστά η ελληνική οικονομία, όπως πήρε μπροστά τα προηγούμενα πέντε χρόνια που, από την πολλή στήριξη από την Γερμανία, η Ελλάδα έσπασε όλα τα ρεκόρ σε ανεργία, αύξηση του χρέους, μείωση του ΑΕΠ και μετανάστευση.

Κατά τα άλλα, υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ακόμα πως ο Σόιμπλε δεν ήθελε να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που τους πιστεύουν.

Η Άνγκελα Μέρκελ είπε πως θα υπάρξει και τέταρτο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας, το οποίο θα προβλέπει, μεταξύ άλλων, πως τα ελληνικά κόμματα -που είναι γεμάτα ψεύτες και απατεώνες- θα αντικατασταθούν από παραρτήματα των γερμανικών κομμάτων στην Ελλάδα, ώστε αφενός να υλοποιούνται οι αποφάσεις της γερμανικής Βουλής και αφετέρου να μην χάνονται εκατοντάδες εκατομμύρια, για να πληρώνονται οι Φλαμπουράρηδες, οι Φίληδες, οι Βενιζέλοι και οι Μητσοτάκηδες, οι οποίοι είναι ανίκανα σκλαβάκια της γερμανικής κυβέρνησης.

Πιτσιρίκος

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top