Select Menu


Ίσως δεν έχει ξανασυμβεί στην εκλογική προϊστορία της χώρας μας να διαγκωνίζονται και να τσακώνονται συστημικά κόμματα, ποιό από αυτά θα εφαρμόσει καλύτερα τα μνημόνια που όλα μαζί παρέα ψηφίσανε.

Του Σπύρου Μαγκουφάκη

Ζητούν την ψήφο μας και προσπαθούν να πείσουν το λαό ποιό από αυτά τα σάπια κόμματα θα είναι καλύτερος διαχειριστής των νόμων που ψηφίσανε, για να ισοπεδώσουν περισσότερο τους εργαζόμενους, μικροεπιχειρηματίες και άνεργους. Αλληλοκατηγορούνται τα μνημονιακά κόμματα, όχι ποιό θα σταθεί δίπλα στο λαό και απέναντι στους δανειστές- τοκογλύφους, αλλά ποιό θα έχει μεγαλύτερη συνέπεια στις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει από κοινού τα μνημονιακά κόμματα στα μέσα και έξω αφεντικά τους.

Δεν μιλά κανένα μνημονιακό κόμμα με ποιό τρόπο θα ξαναπάρουμε πίσω την Ελλάδα, αφού ακόμα και οι πέτρες σε όλο το πλανήτη ξέρουν ότι έχει απωλεσθεί η Εθνική μας Ανεξαρτησία. Για Αξιοπρέπεια των πολιτών, ούτε λόγος δεν γίνεται πλέον από τα υποτακτικά σκυλιά των δανειστών.

Κάνουν δουλοπρεπείς υποκλίσεις στο Σόιμπλε και Ντράνγκι ποιό πουλημένο κόμμα θα είναι πιο πιστό σκυλί στις αξιώσεις της Τρόικας στο ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, αλλά και της ταχύτατης πτώχευσης του λαού παίρνοντας οι τράπεζες ακόμα και την πρώτη κατοικία του.

Η Οικονομία της χώρας καθώς και κάθε εναπομείνασα παραγωγική δραστηριότητα συνθλίβεται κάτω από την ανικανότητα ή εσκεμμένη κυβερνητική διαχείριση, με τη συναίνεση της άθλιας αντιπολίτευσης. Όμως όταν με την ξενόδουλη πολιτική τους θα έχουν ισοπεδώσει τους άστεγους πλέον πολίτες, θα υπερηφανεύονται οι μνημονιακές κυβερνήσεις ότι δώσανε δωρεάν μια μερίδα φαγητό στους κατοίκους της αποικίας και του προτεκτοράτου. Πρώτα συνειδητά θα σε πυροβολεί και μετά θα καλεί ασθενοφόρο να σε περιθάλψει ιατρικά ή γραφείο κηδειών αν το τραύμα ήτανε βαρύ.

Καθημερινά δίνουν εξετάσεις οι μνημονιακοί πολιτικοί αρχηγοί στούς Τραπεζίτες, ολιγάρχες και διευθυντήρια, μέσα και έξω από τη χώρα, ποιός από αυτούς δεν θα προδώσει ποτέ τα μνημόνια και ποιός θα συνεχίσει να στήνεται καλύτερα στα τέσσερα, αλλά όμως ταυτόχρονα στήνουν εν γνώσει τους το λαό και την Ελλάδα στο τοίχο της εκτέλεσης.

Οι εκλογές θα αναδείξουν απλά ένα πρωθυπουργό, αφού η νέα κυβέρνηση που αγωνιούν να εκλέξουν οι τραπεζίτες και δανειστές, θα είναι αχταρμάς από όλα τα μνημονιακά κόμματα. Επιθυμεί το σύστημα να νομιμοποιήσει ο λαός με την ψήφο του τα μνημόνια, αφόυ δεν το κατάφεραν με το στημένο δημοψήφισμα και το περήφανο »ΟΧΙ» που αναδείχτηκε ως αποτέλεσμα στις 5 Ιουλίου. Όσο μεγαλύτερο εκλογικό ποσοστό, τόσο πιο πολλά υπουργεία για κάθε σάπιο κόμμα, για να συνεχιστεί η ρεμούλα της καταλήστευσης των δημόσιων ταμείων και των συστημικών τραπεζών, που με χρήματα του λαού επανειλημμένα ανακεφαλαιοποιήθηκαν.

Μέχρι τώρα βέβαια στον διαγωνισμό της υποτέλειας και της ταχύτητας στην εφαρμογή των προδοτικών νόμων, ο νεοπροσκυνημένος στα μνημόνια ψεύτης Αλέξης, έχει δείξει ότι θα αφήσει μετεξεταστέο το Βαγγέλα. Ούτε 14 αεροδρόμια δεν μπορούσε να ξεπουλήσει η ΝΔ σε μια βραδιά κι ούτε μπορούσε να μειώσει κατά 100 ευρώ την κατώτερη σύνταξη, όπως έκανε ο κλόουν Χαϊκάλης ανήμερα Δεκαπενταύγουστου. Ο Αλέξης ξέρει, θέλει και μπορεί να πάρει ξανά τη σκυτάλη από τη Μέρκελ. Ο Αλέξης προθερμαίνεται τώρα για να επιταχύνει μετά τις εκλογές το »περάστε, πάρτε ότι θέλετε, σε ότι τιμή θέλετε. Κι αν δεν έχετε λεφτά το μαγαζί ξεπουλά και βερεσέ».

Βοηθείστε τους με τη ψήφο σας , αξίζει ακόμα να πάρουν μια ευκαιρία!!! Ούτως ή άλλως δεν θα χρειαστεί επόμενη φορά, γιατί απλά δεν θα υπάρχει αντικείμενο διακυβέρνησης, αφού στις αποικίες δεν γίνονται πραξικοπήματα!!!

Άνεμος Αντίστασης

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top