Select Menu


Η γερμανίδα καγκελάριος που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Βραζιλία, φέρεται να είπε στην πρόεδρο, Ντίλμα Ρουσέφ πως "η παραίτηση Τσίπρα είναι μέρος της λύσης κι όχι της κρίσης".Τουλάχιστον αυτό μετέφερε στους δημοσιογράφους ως πρώτη αντίδραση της καγκελαρίου η κα. Ρουσέφ.

Αν η πληροφορία από τους δημοσιογράφους είναι ακριβής, τότε η δήλωση της Μέρκελ δεν είναι παρά μια επιβεβαίωση του αρχικού σχεδιασμού των γραφειοφασιστών των Βρυξελλών, όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ήδη από τον περασμένο Μάιο, ο γνωστός δημοσιογράφος Paul Mason, υπονόησε εμμέσως πλην σαφώς, ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο από ανθρώπους, προφανώς σε θέσεις κλειδιά, της ευρωζώνης, προκειμένου να μεταλλάξουν τον ΣΥΡΙΖΑ και να τον αναγκάσουν τελικά να εφαρμόσει και την τελευταία λεπτομέρεια του πειράματος, με αντάλλαγμα κάποιου είδους ελάφρυνσης του χρέους στα μέτρα τους.

Σε άρθρο του, ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Σε ένα σενάριο σύμφωνα με την ευρωζώνη, το αναμενόμενο τέλος είναι: Ο ΣΥΡΙΖΑ διασπάται, ο υπουργός οικονομικών Βαρουφάκης κρατά την υπόσχεσή του να μην υπογράψει με όρους παράδοσης και παραιτείται. Σχηματίζεται μια κεντροαριστερή κυβέρνηση, με τον Αλέξη Τσίπρα να συμμαχεί τώρα με το Ποτάμι και την σιωπηλή υποστήριξη της φιλελεύθερης πτέρυγας της Νέας Δημοκρατίας. Γίνεται ελάφρυνση του χρέους, αλλά με τους όρους που επιβάλουν οι δανειστές και ο ΣΥΡΙΖΑ επιβιώνει για να ολοκληρώσει τη μετάλλαξη του σε ένα κεντροαριστερό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα.” (fa.ev/2015/07/)

Όπως ήδη περιγράψαμε:

“... οι Ευρωπαίοι γραφειοφασίστες μελέτησαν προσεκτικά την εσωτερική πολιτική 'γεωγραφία' του ΣΥΡΙΖΑ και ένας από τους λόγους που επέμεναν στα νέα καταστροφικά μέτρα, σε πλήρη ευθυγράμμιση με την Γερμανική ηγεσία, ήταν και ο στόχος να ξεφορτωθούν το 'ενοχλητικό εμπόδιο' της Αριστερής Πλατφόρμας, σύμφωνα με το σχέδιο. Όλα αυτά πάντα σε πλήρη συνεργασία με την ντόπια ολιγαρχία.”

Φαίνεται λοιπόν ότι οι γραφειοφασίστες δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και σχεδιάζουν την κάθε λεπτομέρεια, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι πάντα πετυχαίνουν τους σκοπούς τους. Όσον αφορά την υπόθεση "μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ", που επιβεβαίωσε ουσιαστικά και η Μέρκελ, τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται όπως τα είχαν σχεδιάσει, τουλάχιστον για την ώρα ...

failed evolution

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top