Select Menu

Η ΙΚΕΑ συνεχίζει να καταστρέφει ευρωπαϊκή γη - Ο επόμενος καναπές σας ίσως να είναι ελληνικής καταστροφής

Τι σημαίνει πουλώ δημόσια περιουσία για επενδύσεις; Αυτό ακριβώς που συμβαίνει στην “αναπτυσσόμενη” ευρωπαϊκή Ρουμανία.

Η εταιρεία ΙΚΕΑ αγοράζει 33,600 εκτάρια δάσους της Ρουμανίας κάνοντας τα έσοδα της να ανέβουν κατακόρυφα αφού πλέον δεν θα χρειάζεται να αγοράζει ξυλεία από τους 20 Ρουμάνους προμηθευτές της, αλλά θα την παίρνει από την δική της πλέον γη δίνοντας τον πενιχρό μισθό που ισχύει στην βαλκανική ευρωπαϊκή χώρα.

Το τίμημα της αγοράς για αυτή την αχανή έκταση δάσους η ΙΚΕΑ θα την κάνει δική της για μόλις 100 εκατ. ευρώ.

Το μεγάλο ερώτημα είναι ότι αφού αποψιλώσει όλη την ιδιόκτητη περιοχή για να παράξει φτηνό ξύλινο έπιπλο πώς θα την εκμεταλλευτεί στο μέλλον ως κρανίου τόπο.

Τα ρουμανικά δάση που αγόρασε εκτείνονται στην κεντρική και βορειανατολική Ρουμανία.
Ένα πρόσφατο περιβαλλοντικό έγκλημα της ΙΚΕΑ αντί φθηνού επίπλου για τα λαϊκά κυρίως κοινωνικά στρώματα έγινε στην Ρωσία.

Η ανάπτυξη της ΙΚΕΑ στην Ρωσία: Δέντρα 300 ετών έπεσαν εις το όνομα της φθηνής πολυθρόνας και δήθεν ανάπτυξης

Συγκεκριμένα στην ρωσική πλευρά των Ουραλίων η ΙΚΕΑ το 2011 αγόρασε και εξαφάνισε ένα από τα τελευταία αρχαία δάση της Ευρώπης κάνοντας τον Παγκόσμιο Συνασπισμό για την Προστασία των Δασών να κάνει δημοσιοποιήσεις του εγκλήματος εναντίον της εταιρείας για συνειδητή εγκληματική περιβαλλοντική καταστροφή.

32,000 εκτάρια με δέντρα 300 και άνω ετών εξαφανίστηκαν ενώ οι ρωσικές οργανώσεις είναι σίγουρες ότι κινδυνεύουν με κοπή ακόμη 30,000 εκτάρια. Ό,τι ζούσε μέσα σε αυτή την περιοχή φυσικά και εξαφανίστηκε.

Η ΙΚΕΑ όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε αλλά συνεχίζει να αγοράζει φθηνή και πολύτιμη εθνική γη μέσα στην Ευρώπη με επόμενο σταθμό την Ρουμανία με το δόλωμα των επενδύσεων και των θέσεων εργασίας ειδικά σε χώρες που κρίνονται φτωχές και σε αναγκαστική πορεία ευρωπαϊκής ανάπτυξης.

stontoixo.com

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top