Select Menu


Πριν από λίγες ώρες ορκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση της Ελλάδας, αν κι αυτό δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία, αφού όλες οι κυβερνήσεις της Ελλάδας τα τελευταία 185 χρόνια είναι υπηρεσιακές – υπηρετούν Άγγλους, Γάλλους, Ρώσους, Αμερικάνους και εσχάτως Γερμανούς.

Η Βασιλική Θάνου έγινε η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός στην ιστορία της Ελλάδας, οπότε πολύ σωστά σκέφτηκε η γυναίκα να ετοιμάσει κάτι σπέσιαλ για την περίσταση, όπως για παράδειγμα το μαλλί του Lion-O από τους ThunderCats.

Το έργο της κας Θάνου μέχρι τις εκλογές θα είναι σχετικά εύκολο, αφενός γιατί πλαισιώθηκε από ανθρώπους με τρομακτικές ικανότητες – όπως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη -, αφετέρου γιατί η Ελλάδα δε χρειάζεται κυβέρνηση για να κυβερνηθεί. Υπάρχουν γι’ αυτό τα μνημόνια.

Η αλήθεια είναι ότι παρακολουθώ ελάχιστα την επικαιρότητα αλλά εξ’ όσων έχω καταλάβει οι πιο σημαντικές ειδήσεις κυμαίνονται μεταξύ του «50 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ» και «100 στελέχη του ΚΚΕ στηρίζουν ΚΚΕ», οπότε μάλλον πολύ καλά κάνω που δεν έρχομαι σε επαφή με αυτό το βούρκο.

Παρόλα αυτά δε γίνεται να μη σχολιάσω μερικά πράγματα αλλιώς να το κλείσω το ρημάδι το μπλογκ.

Διάβασα ότι ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε την 352η συνέντευξή του για το 2015, αυτή τη φορά στο κανάλι του Κοντομηνά – που δε ξέρει πού να κρυφτεί από τον πόλεμο του ΣΥΡΙΖΑ στους ολιγάρχες -, και είπε ότι είχε αποφασίσει να πάει σε εκλογές από τις 12 Ιουλίου, επομένως τί μαλακίες μας έλεγε μέχρι προχθές ότι τον έριξαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν ΟΧΙ; Ούτε τα ψέματα που λέει δε θυμάται πια ο ξεφτιλισμένος.

Εν τω μεταξύ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου μάς κρατάει σε αγωνία για το αν θα κάνει τελικά δικό της κόμμα / παράταξη / πολιτικό φορέα / χαρτοπαικτική λέσχη – ζμπούτσα μας -, ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης ονειρεύεται ένα διαγαλαξιακό κόμμα που θα κοινοποιήσει το ελληνικό ζήτημα στους εξωγήινους πολιτισμούς, αφού οι γήινοι το έχουν γραμμένο εντελώς στα παπάρια τους.

Σήμερα κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο Παύλος Χαϊκάλης, που πέρσυ μας έπρηζε ότι χρηματίστηκε για να ψηφίσει ΠτΔ και κλαιγόταν ότι δεν έχει να φάει από τα χρέη, διατηρεί off shore στην Κύπρο, την οποία τα τελευταία χρόνια ξεχνάει συστηματικά να δηλώσει, και τα τσεπώνει κανονικότατα, ενώ ο Πάνος Καμμένος προσποιείται ότι δεν το ήξερε και του ζητάει να δώσει εξηγήσεις στους τελευταίους 5 ψηφοφόρους των ΑΝΕΛ.

Επίσης, κυκλοφόρησε και η πρώτη δημοσκόπηση που δείχνει ότι η αποχή θα σπάσει κάθε ρεκόρ στις 20 Σεπτεμβρίου, αν και οι Έλληνες είναι τόσο δουλάκια που τελευταία στιγμή θα πάνε να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ ως καλύτερους διαχειριστές της σκλαβιάς τους και μετά θα κλαίγονται για τα μέτρα που έρχονται σαν καλοί κλαψιάρηδες που είναι.

Εγώ πάντως προτείνω όλα τα μέτρα του τρίτου μνημονίου να περάσουν από την υπηρεσιακή κυβέρνηση αυτές τις 23 μέρες μέχρι τις εκλογές, ώστε να μην τα χρεωθεί κανένα κόμμα και να καμαρώνουμε μετά όλοι για τον αμόλυντο πρωθυπουργό μας Αλέξη Τσίπρα.

Και τώρα θα με συγχωρέσετε αλλά βαριέμαι να ασχοληθώ περισσότερο με αυτά τα σκατά, οπότε θα πάω να κάνω καμιά πιο σοβαρή δουλειά, όπως το να κοιτάζω επίμονα το ταβάνι μέχρι να μου πέσει στο κεφάλι.

(Ανήθικο δίδαγμα: «Κυβερνώνται» είναι το σωστό αλλά YOLO.)

by To Skouliki Tom

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top