Select Menu

Διαδηλωτές αγοράζουν σημαιάκια από πλανίδιο πωλητή.
Ενώ ως κεντρικό σύνθημα των διαδηλωτών χθες στο Σύνταγμα προβλήθηκε από τα τηλεοπτικά Μ.Μ.Ε. το "Μένουμε Ευρώπη", τα κεντρικά συνθήματα των διαδηλωτών ήταν στην πραγματικότητα τα εξής: "Παραιτηθείτε" προς την κυβέρνηση, "Όχι στην δικτατορία της Ζωής", "Ελλάς, Ευρώπη, Δημοκρατία", ενώ της νεολαίας το σύνθημα ήταν: "Λέμε Ναι στην Δημοκρατία. Την Κυριακή ο Αλέξης θα είναι ιστορία."

Διαδηλωτές φωνάζουν σε κάμερες και φωτογράφους: "Ελλάς, Ευρώπη, Δημοκρατία".
Ξένος δημοσιογράφος κάνει την ανταπόκρισή του ενώ μια κυρία δίπλα του δείχνει στην κάμερα ένα παλιό βιβλίο για την Ε.Ο.Κ.
Το πλήθος ακριβο-καλοντυμένο, τραβούσε συνεχώς selfies καθώς και αναμνηστικές φωτογραφίες, φιλενάδες ρωτούσαν η μία την άλλη πριν φωτογραφηθούν "Το μαλλί πώς είναι;", η Σοφία Βούλτεψη εμφανίστηκε αλλά χωρίς ιδιαίτερη ανταπόκριση, ο Νίκος Δένδιας συνομιλούσε με διαδηλωτές, ενώ ο Κωστής Χατζηδάκης δέχτηκε πολύ θερμή υποδοχή με πολλούς να συρρέουν για χειραψία ή για ένα χτύπημα στον ώμο.













Ανταπόκριση - Φωτογραφίες: Χρύσα Κουτρουμάνου, ειδική συνεργάτις του logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top