Select Menu


Ένα είναι το πράγμα που μας ενώνει όλους στην Ελλάδα ανεξαρτήτως τα πιστεύω και τις πολιτικές μας πεποιθήσεις. Η άποψή μας ότι η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι τυφλή, αλλήθωρη και εγκεφαλικά νεκρή. Μια ανάρτηση του συγγραφέα Στέφανου Λίβου ήταν η αιτία να δημιουργήσουμε αυτήν τη λίστα, για να μας «αναπτερώσει» το ηθικό και να μας υπενθυμίσει ότι δεν υπάρχει σωτηρία.


Καθαρός σαν το κίτρινο χιόνι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση παραποίησης της λίστας Λαγκάρντ


Ο Αναστασιάδης, που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει €3,5 εκ, απαλλάχθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθήνας.


Ο «στρατηγός» του Σημίτη Τσουκάτος και ο Μαντέλης παραδέχτηκαν ότι πήραν μίζες από τη Siemens και κυκλοφορούν ελεύθεροι.


Ο Μπέος καταδικάστηκε για τα στημένα, εξαγόρασε την ποινή και έγινε δήμαρχος.


Ο Μαρινάκης δεν παραπέμπεται σε δίκη για τα στημένα γιατί παραγράφησαν.



Ο Κοντομηνάς με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα έκανε περιοδεία στις ΗΠΑ.


Ο Τράγκας «ξέχασε» να δηλώσει €10 εκ., αλλά συνεχίζει ανενόχλητος τις πολιτικές εκπομπές.


Ο Μηλιώνης ζημίωσε το δημόσιο κατά €275 εκ. αλλά πάρταρε ελεύθερος και ωραίος στη Μύκονο. Τώρα ζητάει να επιστρέψει τα μισά για να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης.


Το MEGA έκλεβε ρεύμα. Εδώ είναι διαφορετική περίπτωση γιατί δεν έχει παρθεί τελική απόφαση, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και η απόδοση να αθωωθεί είναι στο 1.20


Το ΣΚΑΪ και η Καθημερινή δεν πλήρωσαν ούτε ένα ευρώ στο χαράτσι της ΔΕΗ.

luben.tv

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top