Select Menu


«Για να μπει η Ελλάδα σε δρόμο οριστικής οικονομικής ανάκαμψης πρέπει να αλλάξει το ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ». Τα λόγια αυτά είναι του Οικονομικού επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έρχονται στην πιο καίρια στιγμή των πολύμηνων διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδας και ΓΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Προσέξτε τις παραμέτρους και θα κατανοήσετε γιατί από την πρώτη στιγμή, δηλαδή απ’ο την επομένη των εκλογών της 25ης Γενάρη γράφαμε και γράφουμε ότι συμφωνία θα υπάρξει και μάλιστα με υποχώρηση του γαλλογερμανικού άξονα.Ο άξονας θα υποχωρήσει εκών-άκων και αυτό είναι ουσία. Εκούσια θα είναι η υποχώρησή του αν πεισθεί ότι η νέα ελληνική κυβέρνηση στην προσπάθειά της να ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (Κάτι που δεν θέλει στην ουσία ο άξονας γι'αυτό έθεσε υπό προστασία Χριστοφοράκους, Καραβέλες, Σημίτηδες και…Παπανδρέου) είναι έτοιμη (η ελληνική κυβέρνηση ) να τινάξει την μπάνκα του ευρώ στον αέρα.

Αυτό ήδη έγινε κατανοητό στον άξονα και από το σημείο αυτό και πέρα αρχίζουν τα… ακούσια.
Οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν αρκετό καιρό ότι η Ευρωζώνη οδεύει ολοταχώς στην μετατροπή της σε γερμανοζώνη και όλα τα εντός αυτής κράτη μετατρέπονται σε κρατίδια, γερμανικά,όπως τα σημερινά ομόσπονδα της Βεστφαλίας κλπ.

Και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το (απόλυτα αναγκαίο για την Ελλάδα…) ξήλωμα του οικοδομήματος Μέρκελ-Σόϊμπλε. Πρώτο σκαλοπάτι οι Γάλλοι,δεύτερο η Ελλάδα.

ΣΗΜΕΡΑ κυριαρχεί η είδηση ότι μέσω των WIKELEAKS αποκαλύπτεται ότι οι ΗΠΑ παρακολουθούσαν στενά τους Γάλλους προέδρους Σιράκ, Σαρκοζί και Ολάντ. Μάλιστα για τον τελευταίο το έγγραφο αναφέρει ότι καταγράφηκαν όλες οι κρυφές προσπάθειές του να πάρει αποστάσεις απο Μέρκελ-Σόϊμπλε και να κινηθεί αυτόνομα.

Συνδυάστε τη σημερινή αποκάλυψη του εγγράφου με προ ολίγων ημερών δημοσιεύματα ΓΑΛΛΙΚΩΝ εντύπων ότι η Γαλλία πρέπει να στηρίξει αυτόνομα την Ελλάδα και να μην λέει «ναι» σε κάθε επιλογή του γερμανικού διδύμου…

Η αποκάλυψη του εγγράφου κάνει βαθιά τη ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ γραμμή που επιθυμούν να χαράξουν οι ΗΠΑ μεταξύ Γερμανίας και Γαλλίας,ώστε να σπάσει η γερμανοποίηση της ευρωζώνης.

Όλα αυτά συνδυάστε τα και με το τελευταίο σχεδόν μυστικό ταξίδι της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο Παρίσι και την μυστική συνάντηση που είχε εκεί με τον «πατέρα» της λίστας Λαγκάρντ ,τον Γάλλοελβετό Φαλσιανί,ο οποίος της έδωσε ΝΕΑ στοιχεία.Την συνάντηση αποκάλυψε η ίδια η Ζωή στη Βουλή,σε συνεδρίαση της Επιτροπής για το χρέος.

Ο ίδιος ο Φαλσιανί έχει δηλώσει πρόσφτα «ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΤΑΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΟΝΟ ΤΟ 1% ΟΣΩΝ ΕΧΕΙ».

Αυτό ακριβώς έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Πήγε και τον βρήκε και , προφανώς, πήρε στοιχεία.
Ακριβώς ΣΗΜΕΡΑ βγαίνει η είδηση ότι καταζητείται από τις ελληνικές δικαστικές αρχές ο επιχειρηματίας Άγγελος Μεταξάς ,βασικό πρόσωπο στη λίστα Λαγκάρντ.

Ο Μεταξάς έχει σχέση με εκείνο τον περίφημο λογαριασμό του μισού δις ευρώ,διαχειρίστρια του οποίου εμφανίστηκε μια Μαρία Παντελή. Όταν τα πράγματα έγιναν στριμόκωλα η μεν Παντελή εξαφανίστηκε και διαμένει κάπου στη …Γαλλία,πολύ κοντά στον …Φαλσιανί,ο δε Παπασταύρου πήγε πολύ κοντά στον Σαμαρά.Η λίστα Λαγκάρντ πήγε πολύ βαθειά στο συρτάρι…

Τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να γίνει και η δίκη μεταξύ της Μαργαρίτας Παπανδρέου και του Φαλσιανί,ο οποίος την είχε εμπλέξει ακριβώς σε αυτό τον λογαριασμό για τον οποίο τώρα οι ελληνικές αρχές ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝ τον Αγγελο Μεταξά…

Παρά τις απειλές της Μαργαρίτας ότι πάει στη Δικαιοσύνη,ο Φαλσιανί ποτέ δεν ανακάλεσε τους ισχυρισμούς για τη συμμετοχή της στον λογαριασμό και ότι με αυτή τη συμμετοχή οι Μερκοζί (Μέρκελ-Σαρκοζί) εξεβίασαν τον Γιώργο για την πατέντα της τρόϊκας το 2010.

Μάλιστα λέει ότι τα σημαντικότερα πρόσωπα της λίστας είναι η Μαργαρίτα και ο Ισπανός Μποτίν,ο οποίος βρισκόταν πίσβ απο τεράστιο πλέγμα δωροδοκιών στην Ισπανία μέσω της αμαρτωλής τράπεζας «Σανταντέρ»…

Η Μαργαρίτα ποτέ δεν εξήγησε για΄τι έδωσε τόσο ήσυχα το διαζύγιο αν και φαινότνα ότι το μεγάλο περιουσιακό στοιχείο του Ανδρέα,τις μαιζονέτες τις πήρε η πτωχή Μιμή.

Η Μιμή είχε στήσει τα τελευταία χρόνια ένα δίκτυο καλών δημοσίων σχέσεων και με πρόσωπα απο τη λίστα Λαγκάρντ(π.χ Τράγκας) και εμφανιζόταν ως πτωχή ,την οποία κυνηγά ακόμα και η Χριστιανική ένωση νεανίδων για ενοίκια…

Όταν έκλεισε το περίφημο «ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ» αποκαλύφθηκε ότι η πτωχή Μιμή έμενε ΜΟΝΙΜΑ σε σουίτα του!!!

Η μεν Μιμή λοιπόν έκανε …Μιμιές,αλλά πως περνούσαν οι Μιμιές στην σκληρή Μαργαρίτα;
Κοντά στη βίλα του Ανδρέα και της Μιμής είχε δημιουργήσει επαγγελματικούς χώρους ο… Λούβαρης. Δεν είναι τυχαίος. Ήταν σύμβουλος του Ανδρέα ,την εποχή των ΜΙΡΑΖ, μίζες των οποίων καταβάλλονταν ακόμα και 12 χρόνια μετά…

Ο «Γάλλος» Λούβαρης έκανε στη συνέχεια άξονα με τον Γερμανό Κόκκαλη και οι δυο ετοίμασαν διαδοχή του Ανδρέα από τον Σημίτη με κυρίαρχο ρόλο του Άκη στα εξοπλιστικά και όλων μαζί στο 2004,το οποίο είχε «κλειδώσει» ως πρότζεκτ από το καλοκαίρι του 1997 ταυτόχρονα σχεδόν με την ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!

Τώρα η οικογένεια Κόκκαλη ετοιμάζεται να επανέλθει στον Ολυμπιακό μετά την παρένθεση Μαρινάκη όχι τόσο από το (ανύπαρκτο) πάθος για τον Ολυμπιακό,όσο γιατί ο φάκελλος «ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» έχει πολύ καυτά στοιχεία για το ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ… Εάν δεν ρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ άμεσα ετοιμαστείτε να τρίβετε τα μάτια σας με αποκαλύψεις για απίστευτο φαγοπότι απο το «ΣΥΣΤΗΜΑ» στο οποίο κυρίαρχο ρόλο έχουν και στελέχη των ΜΜΕ…

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top