Select Menu

Πω, πω πανηγύρια η αντιπολίτευση που ο ζουρνάς του Τσίπρα δεν κατάφερε να εξημερώσει τα τσακάλια του Βορρά και να τα κάνει να χορέψουν πεντοζάλι.

Χαίρονται που η Ελλάδα περνάει δύσκολες στιγμές.

Αλλά πέστε μου πως μπορείς να θεραπεύεις μια χολή που σου έχει αλλάξει τα φώτα στους κολικούς χωρίς να κάνεις επέμβαση;

Εάν παίρνεις συνέχεια χαπάκια για να περιορίσεις τον πόνο, το μόνο που πετυχαίνεις είναι να μεγαλώνει η πέτρα, κάνεις το γιατρό, το φαρμακοποιό και τον φαρμακοβιομήχανο πλουσιότερους. Παίρνεις λοιπόν την μεγάλη απόφαση κάνεις την επέμβαση, ματώνεις πονάς και μετά ζεις χωρίς πόνο, ελεύθερος.

Έτσι από τον Σημίτη και μετά δανειζόμαστε συνέχεια σαν κράτος και το χρέος συνέχεια ανεβαίνει γιατί η συνταγή των μνημονίων που μας επέβαλλαν αυτοί που παριστάνου ν τους γιατρούς μας έδωσαν λάθος συνταγή και φάρμακο.

Όλοι αυτοί που δίνουν δάνεια στα κράτη τα δένουν χεροπόδαρα και τα κάνουν να παραδοθούν από τον κίνδυνο ασφυξίας,

Με αυτά τα τσακάλια που από τα πανάρχαια χρόνια ζούνε και πλουτίζουν από την τοκογλυφία εις βάρος των λαών της υφηλίου, πήγαν ο Τσίπρας με τον Βαρουφάκη να διαπραγματευτούν και λυσσάξανε να τους φάνε γιατί τόλμησαν να σηκώσουν κεφάλι και να αμφισβητήσουν την κυριαρχία τους επί της χώρας μας.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης που μας κατάντησαν όπως τώρα είμαστε, δεν θέλουν να πετύχουν οι διαπραγματεύσεις γιατί θα φανεί η δική τους ανικανότητα και δεν θα έχουν πλέον λόγο υπάρξεως.

Οι χολεριασμένοι κτηνοβάτες και ομοφυλόφιλοι του βορρά παρουσίαζαν σαν μόνη λύση τη δική τους χωρίς να τη δημοσιεύουν.

Ζητούσαν συνέχεια υποχωρήσεις από την ελληνική κυβέρνηση και μόλις αυτή έκανε τις πρώτες υποχωρήσεις αυτοί ζητάγανε και άλλες.

Μια διελκυστίνδα που δεν είχε τελειωμό.

Με τις απαιτήσεις τους μας αφαιρούν το δικαίωμα ακόμη και να αναπνέουμε.

Χωρίς να έχω υπάρξει ποτέ αριστερός, λέω μπράβο στον Τσίπρα για την τόλμη του να απορρίψει το τελεσίγραφο των λεγομένων εταίρων μας και να τους το επιστρέψει στα μούτρα ως απαράδεκτο για την ελληνική αξιοπρέπεια.

Μόνο που ο Τσίπρας θα έπρεπε πρώτα να δώσει στη δημοσιότητα το κείμενο με τις απαιτήσεις των δανειστών και μετά να προκηρύξει δημοψήφισμα για να γίνει πιστευτός, ο λαός να τον εμπιστευτεί και να απαντήσει αναλόγως..

Μόλις όμως η ελληνική κυβέρνηση στύλωσε τα πόδια και είπε πως θα ρωτήσει πρώτα τον ελληνικό λαό πριν υπογράψει και πως θα καταφύγει στην μόνη δημοκρατική λύση που είναι το δημοψήφισμα μετά το αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων, διεθνώς τους έπιασε τσιριπιπίμ βλέποντας τα χρηματιστήριά τους να χορεύουν πεντοζάλι και αποφάσισαν να δώσουν νέα βελτιωμένη πρόταση στην κυβέρνηση και το κείμενο στην δημοσιότητα και μιλούν για πρώτη φορά για το τι θα γίνει με το χρέος. Το ερώτημα του δημοψηφίσματος είναι να υπογράψουμε τη συνέχιση των μνημονίων να πάμε τις συντάξεις και τους μισθούς στα επίπεδα της Βουλγαρίας, να περιορίσουμε ακόμα περισσότερο της δαπάνες της υγείας, να περιορίσουμε τους εξοπλισμούς έχοντας γύρω μας αρπακτικά που καιροφυλακτούν από Ανατολή κι' από Βορρά;

Να ανεβάσουμε τον ΦΠΑ στα νησιά και να καταρρεύσει ο τουρισμός και στο ρεύμα; Αυτό είναι το ερώτημα και όχι όλα αυτά που λέει η αντιπολίτευση περί δραχμής, πως θα φύγουμε από το ευρώ και την ΕΕ.

Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια έτσι κι' αλλιώς. Βάλτε τα δεδομένα κάτω και ψηφίστε αναλόγως χωρίς να παρασυρθείτε από τον τρόμο που σπέρνουν έντεχνα οι εχθροί της Ελλάδας.

Θεόφιλος Αιγινήτης
Ζωγράφος - Συγγραφέας 
theofilouerga.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top