Select Menu


Να παρέχουν κανονικά τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς, χωρίς να λαμβάνουν αμοιβή, το επόμενο διάστημα καλούν τους γιατρούς οι Ιατρικοί Σύλλογοι Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, "με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αλληλεγγύης και πίστης στον Όρκο του Ιπποκράτη", ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών συνιστά στα μέλη του "να παρέχουν τις υπηρεσίες τους, εφόσον απαιτείται, απέχοντας από τη λήψη οποιασδήποτε ιατρικής αμοιβής, εκδίδοντας μηδενική απόδειξη παροχής υπηρεσιών, τουλάχιστον για το διάστημα έως 6.7.2015". "Το ιατρικό σώμα, υπήρξε τα τελευταία έτη και θα συνεχίσει να είναι αρωγός του Έλληνα πολίτη στις κρίσιμες αυτές στιγμές" υπογραμμίζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

"Με δεδομένο ότι από σήμερα το πρωί ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, καλούμαστε όλοι στην έκτακτη αυτή περίσταση να συμπεριφερθούμε ανάλογα" τονίζει από την πλευρά του ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης. "Τις επόμενες ημέρες, όλοι εμείς, οι ιατροί της Θεσσαλονίκης, θα πρέπει με ηρεμία, ψυχραιμία, νηφαλιότητα και συγκατάβαση να συνεχίσουμε την άσκηση των καθηκόντων μας. Λαμβάνοντας υπόψη την έκτακτη οικονομική δυσκολία των συμπολιτών μας, το Διοικητικό Συμβούλιο σας καλεί να εξυπηρετείτε - στο διάστημα αυτό - τους ασθενείς κανονικά χωρίς να λαμβάνετε αμοιβή από όσους αδυνατούν και έχουν ανάγκη ιατρικών υπηρεσιών" σημειώνει.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top